Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Gezondheid

Handgemaakte design mondkapjes voor verwisselbare filters met keuze uit batikstof uit Indonesie of Indiase stof. Het mondkapje is op 60 graden wasbaar en kan je meerdere keren gebruiken.

Aan de bovenkant zit een opening waar je een eigen filter (stukje keukenrol of stukje stofzuigerzak) in kan doen.
(Levertijd 3 – 5 werkdagen)

HELP JIJ MEE?
Voor elk mondkapje dat we verkopen wordt één euro gedoneerd aan het medisch personeel in Indonesië die een enorm tekort hebben aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Met deze donatie kunnen zij onder andere isolatiejassen/shorten, mondkapjes, beschermingsbrillen en handschoenen kopen, zodat de zorgmedewerkers zowel zichzelf als de patiënten goed kunnen beschermen tijdens het werk.

Regels volgens World Health Organization

Hoe doe je een mondkapje om, gebruik je het en hoe doe je het af:

Voordat je een mondkapje omdoet, was je je handen met op alcoholbasis desinfectie creme of zeep en water
Bedek je mond en neus met mondkapje en zorg ervoor dat er geen ruimte zit tussen je gezicht en het mondkapje
Vermijd het aanraken van je gezicht als je het draagt. Mocht je dat willen doen, was dan eerst je handen met op alcoholbasis desinfectie creme of zeep en water
Gebruik (of was in dit geval) een nieuw mondkapje zodra het vochtig wordt en gebruik absoluut geen eenmalige mondkapjes twee keer.
Als je je mondkapje af wilt doen, doe dit vanaf de achterkant (raak de voorkant van het mondkapje niet aan). Doe dit meteen in de was en was je handen met op alcoholbasis desinfectie creme of zeep en water
Stay Safe!

Let op: Met deze mondkapjes bescherm je vooral de ander en garanderen wij geen 100% bescherming tegen ziektes. Houd 1,5m afstand van elkaar.