Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen mei

7 mei 2021 om 09:00 - 13:00

Familieopstelling familie opstelling is systemisch werken bij Bezielen Academy in Schoorl bij Alkmaar

Al vroeg wordt ons geleerd hoe we het leven het beste kunnen leven. Als kind reageren we instinctief op wat er op ons af komt. Vanuit de liefdesbeweging naar je ouders of naar je systeem van herkomst heb jij er altijd alles aan gedaan om deze liefdesrelatie zo veel mogelijk te bevestigen. Je ontwikkelt gedragspatronen die hierin het beste voor jou werken.

Als er stress ontstaat, ontstaat ook de neiging om in oude en veilige patronen te vervallen. Je grijpt terug naar vaardigheden die jou toen zijn aangeleerd. Maar omdat de hele context van je leven is veranderd, hebben die vaardigheden niet meer hetzelfde effect als toen.

Door middel van een familieopstelling, ofwel een systeemopstelling, kijkt Antje Hiemstra met jou terug naar waar dit ooit begon. Wanneer hielpen deze vaardigheden je wel, wat maakt dat je deze hebt ontwikkeld en hoe kan je dit in het hier-en-nu een andere vorm gaan geven die wél werkt?

Denk aan onzekerheden over opvoeden of werk, relatieproblemen, angst om het niet goed te doen, het kan allemaal zijn oorsprong hebben in je familie systeem.

We hanteren de methode van systemisch werken van Bert Hellinger. We bieden familieopstellingen, en daarnaast ook organisatieopstellingen en workshops.

  • Wat: familieopstellingen in een groep of een individuele tafelopstelling
  • Wanneer: 7 mei 0900 – 1300 uur / op afspraak
  • Waar: omgeving Utrecht
  • Behandelaar: Antje Hiemstra
  • Kosten: € 225,- familieopstelling, 2 personen
    € 105,- tafelopstelling (individueel)
  • Aanmelden of meer info: Klik hier

Gegevens

Datum:
7 mei 2021
Tijd:
09:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht