Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacred Medicine Retraite maart

12 februari 2020 om 00:00 - 16 februari 2020 om 23:59

We nodigen je uit om dit avontuur met ons te beleven op een buitengewoon afgelegen camping aan zee. We hebben een inheemse Sjamaan ofwel Taita Sinchi Jacanamijoy uitgenodigd om de twee speciale ceremoniale avonden te begeleiden. Deze plechtigheid heeft als hoofddoel hogere spirituele energieën te wekken en op te nemen in het spirituele leven. De heilige Planten uit de Amazone hebben een helende effect op vele mensen bereikt en de innerlijke reis kan gepaard gaan met vele inzichten en een hoger bewustzijn door het loslaten van traumas en diepe inzichten die erop volgen.

  • Wat: 5-daagse retraite op Gran Canaria met de Medicinale Remedies van de Amazone en Alternatieve Therapieen.
  • Wanneer: 12 – 16 maart 2020 (excl. retourvlucht & kosten Sjamaan 1 of 2 avonden)
  • Waar: Gran Canaria
  • Ervaring: Sinds 5 jaar hebben we ervaring opgedaan op het eiland van Gran Canaria met het organiseren van ceremonies met zeer bewuste leermeesters op het gebied van Medicinale Planten uit de Amazone
  • Wat is de retraite niet: Geen luxe vakantieoord maar wel een back to the Base resort
  • Deelnemers: De reis gaat door vanaf 8 deelnemers (gemengd), max. 20 deelnemers
  • Kosten: € 550,- (excl. vlucht + Sjamaan 1 of 2 avonden)
  • Aanmelden: onder aan pagina
  • Overige: Heel belangrijk om mede te delen of er gebruik wordt gemaakt van medicijnen of als er gezondheidsproblemen  zijn.

Wat houdt de retraite in:

Al duizenden jaren kennen de stammen van de Amazone de geheimen van de natuur en geneeskrachtige planten die de mens veel voordeel opleveren. De voorouders lieten alle kennis van deze vorm van genezing en het gebruik ervan over aan hun familie, zodat ze door kunnen gaan met het helpen van mensen om wakker te worden in een veel hoger bewustzijn. De kracht van heilige geneeskunde helpt wat er in de mens moet genezen, of het nu een trauma, blokkade of negatieve ladingen is. In de nacht van gebed met de sjamaan kun je de voorouderlijke vorm van de inheemse stammen en hun liederen en gebeden voor de genezing van Moeder Aarde en de mensheid ervaren.

Tijdens de retraite kan je deelnemen aan workshops zoals Yoga Kundalini & Meditatie, Sound Healing, Sjamanic Dance. Tijdens deze dagen kan men ook individúele sessies ontvangen.

Het doel van de soundhealing workshop is om ontvankelijk te zijn voor geluid en het vrij te laten handelen. Het is een passieve sessie waarin je geleidelijk toegang krijgt tot een staat van ontspanning en de mogelijkheid biedt om een toestand van zachte mijmering in te gaan. In deze staat van ontspanning heb je toegang tot een hele reeks sensaties, op fysiek-energieniveau, die je in het dagelijks leven nauwelijks ervaart. Het zijn onze meest intieme, onbekende en mysterieuze niveaus die we meestal niet te vaak bezoeken. Bij het luisteren naar de trillingen van de instrumenten is er een eliminatie van negativiteiten, toxische emoties, stress en onevenwichtigheden van het centrale zenuwstelsel.

Meer info

Gegevens

Begin:
12 februari 2020 om 00:00
Einde:
16 februari 2020 om 23:59
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

gran canaria
Spanje + Google Maps