Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Bezielen biedt Ayurvedische consult aan individuele personen en aan groepen.

Hoe gaan we te werk?

In een uitgebreid gesprek komen alle facetten van jouw leven aan bod. 

Wat jouw voedingsgewoontes zijn, jouw manier van leven en jouw gezondheid  op dit moment. We kijken ook naar je mentale en emotionele conditie, bespreken de functies van je lichaam en we maken een analyse van je tong. Hierna wordt jouw basisconstitutie vastgesteld. 

Aan de hand van jouw antwoorden wordt duidelijk wat de oorzaak is van jouw probleem. In het gesprek laat Alena je zien wat je verkeerd doet en hoe je de dingen anders kan aanpakken. Afhankelijk van jouw behoeftes maakt zij een advies op maat voor voeding en leefstijl. Bij specifieke aandoeningen krijg je ook een advies voor het nemen van Ayurvedische supplementen.

De consulten kunnen ook ONLINE plaatsvinden.

NIEUW: Consult inclusief privé kookworkshop.

Het gebeurt regelmatig dat iemand die op een consult komt, graag op een Ayurvedische manier wil gaan eten en leven maar weet niet waar te beginnen. Heel begrijpelijk!

Het lijkt er op alsof je van alles moet veranderen, wat voor sommigen een barrière vormt. Dat is dus niet nodig!
In Ayurvedische keuken gaat het voornamelijk om makkelijk de gezonde en smakelijke recepten te maken waar je blij van wordt.

Wanneer je kies voor een privé consult & kookworkshop, krijg je antwoord op een aantal vragen:

– wat is de oorzaak van een klacht of onbalans;
– wat kun je doen om in balans te komen;
– hoe doe je het;
– wat is het beste voor jou om te eten en waarom;
– je leert de basis van Ayurvedisch koken, de principes en de effecten van verschillend voedsel;
– je proeft verschillende smaken en je zult begrijpen waarom het nou zo goed voor je is.

Na een paar uurtjes praktisch Ayurveda leren is het makkelijker om thuis zelf te beginnen en het vol te houden.
Met deze kennis weet je hoe je jezelf gezond en in balans kan houden en vind je de weg naar je ware zelf.

Begeleiding

Na jaren werken als mede-eigenaar van een cateringbedrijf heeft Alena Kadidlova zich gerealiseerd dat dit niet haar weg was. Haar gezondheid is achteruit gegaan en op zoek naar een andere manier van eten kwam ze in aanraking met Ayurveda. Er ging een wereld voor haar open. Al tijdens haar studie is haar gezondheid aanzienlijk verbeterd en is zij veel afgevallen. Na het afronden van haar studie Ayurvedische voeding- en leefstijl bij Academie van Ayurvedische studies heeft ze in 2009 haar praktijk “Ik natuurlijk” opgericht. In 2011 heeft ze ook haar diploma Medische basiskennis behaald. In 2013 heeft ze ook Ayurvedische kruidenleer gevolgd waardoor zij nu ook een brede kennis van Ayurvedische remedies heeft.
Alena geeft voeding- en leefstijl adviezen voornamelijk aan vrouwen met overgangsklachten en daarbij geeft ze regelmatig kookworkshops met verschillende thema’s. Ayurveda heeft in haar leven voor gezorgd dat zij zich gezond en in balans kan houden en daardoor nooit een huisartsbezoek nodig heeft en dat is wat zij voor iedereen wenst. Het is prachtig om te zien hoe mensen met simpele veranderingen in voeding en leefstijl weer beter worden en in balans komen.

Vertrouwelijkheid

Tijdens het consult komen vaak persoonlijke thema’s aan de orde. Belangrijk is dat deze onderwerpen in een sfeer van veiligheid en vertrouwen kunnen worden besproken. Een veilig leerklimaat betekent ook dat de opdrachtgever (bijvoorbeeld de baas van de gecoachte) slechts over de hoofdlijnen van het coachingstraject wordt geïnformeerd.

Prijzen

  • Eerste consult €100,-
  • Vervolgconsult €50,-
  • Consult inclusief kookworkshop €247,-

Ayurvedisch consult aanvragen

Hiermee geeft u aan interesse te hebben in coachen. Wij zullen dan contact opnemen. Verder kunnen we dan ook aangeven wat u kan verwachten.