Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Ayurvedische Massage compleet

Een ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking. De ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij dus ook het gezicht, hoofd én de voorzijde van het lichaam meegenomen worden.

De ayurvedische massage is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen en de energiepunten heeft de ayurvedische massage een energetisch aspect. De masseur stemt middels meditatie af op de energie van de cliënt voor zij/hij de massage start.

Bezielen geeft Ayurvedische massage op afspraak.

  • Wat: Ayurvedische ontspanning massage
  • Wanneer: op afspraak
  • Tijdsduur: 60 minuten / 90 minuten / 120 minuten (De 1e keer is inclusief intake gesprek)
  • Waar: Weena, Rotterdam
  • Behandelaar: Anjani Makhaisingh
  • Kosten: €89,95 / €124,95 / €159,95
  • Aanmelden: hieronder

Wat houdt een ayurvedische massage in?

Een ayurvedische massage is een klassieke ayurvedische lichaamsmassage (abhyanga) De massage brengt lichaam en geest weer in balans, waardoor u meer in evenwicht komt. De doorbloeding en uitscheiding worden gestimuleerd. Vermoeidheidsklachten, stress en slapeloosheid verdwijnen of worden minder, omdat u zich heerlijk ontspannen voelt.

Uw gehele lichaam wordt gemasseerd met warme kruidenolie afgestemd op uw constitutie en eventuele klachten. De massage kenmerkt zich naast de keuze van de olie ook door de verschillende technieken die toegepast worden. Dit is afhankelijk van welke dosha er overheerst. Rustige strijkbewegingen worden afgewisseld met lichte druk en kneedtechnieken.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen die we kennen. De uit India afkomstige levensfilosofie betekent kennis (Veda) van het leven (Ayur). Het is een holistische filosofie die de mens ziet als onlosmakelijk verbonden met de natuur en die aandacht heeft voor zowel lichaam, geest en ziel. Tijdens een Ayurveda behandeling worden de krachten uit de natuur gebruikt om de mens weer in evenwicht met zichzelf te brengen. Tijdens een Ayurveda behandeling wordt er niet alleen aandacht besteed aan het genezen van een ziekte. Veel aandacht gaat naar het herstellen van de balans in jezelf, wat betekent het herstellen van het evenwicht tussen de elementen.

Masseuse

Anjanidebie Makhaisingh is tijdens haar opleiding yogadocente in aanraking gekomen met Ayurveda. Ze raakte gefascineerd doordat ze begreep dat ze haar yogalessen net een andere touch zou kunnen geven als ze meer vanuit de kennis van ayurveda les zou geven.
Door de verbinding te observeren van het lichaam, de geest en de ziel.

Hoe het lichaam beweegt, waarom spanning ontstaat en waarom het ziek wordt.
Wat haar nu het meest interesseert is hoe het lichaam, de geest en de ziel ontspanning kan ervaren.
Deze interesse heeft haar geleid tot het volgen van diverse ayurvedische massage cursussen, waaronder nu de behoefte is ontstaan om de opleiding Ayurvedisch massage therapeut te volgen.

Voor haar is de combinatie van een ayurveda, massage en yoga de ideale wijze om soepel, tevreden en gelukkig te blijven. Wanneer haar als kind gevraagd werd wat ze later wilde worden, zei ze altijd dat ik met mijn handen zou gaan werken. Ze heeft in ayurveda en yoga haar passie gevonden, het werk in de wereld van ontspanning geven, op welke manier dan ook, geeft haar Prana (energie)!

Ayurvedische massage

Met dit formulier geef je aan interesse te hebben in een ayurvedische massage. Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Ook kunnen we dan aangeven wat je kunt verwachten van de massage.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Geef hier je voorkeur dag / tijd aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.