Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Het leven is een feestje. Bij uitstek kinderen begrijpen dit. Kinderbiodanza is dé manier om ze dit feestje te laten vieren. Kom hiervoor elke woensdagmiddag naar Bezielen in Rotterdam.

  • Wat: biodanza voor kinderen
  • Wanneer: op dit moment worden geen lessen gegeven. Ben je geïnteresseerd? Vul dan hieronder je gegevens in.
  • Waar: Bezielen Rotterdam, op slechts 5 minuten lopen van Centraal Station (adres)
  • Wie: kinderen tussen de 3 en 7 jaar en hun ouders
  • Docent: Merel Sloot
  • Kosten: €50,- voor een tienrittenkaart, ouders dansen gratis mee
  • Aanmelden: via onderstaand formulier

Biodanza voor kinderen

Tijdens Biodanza voor kinderen worden de kinderen door middel van dans en leuke spelletjes op muziek mee genomen op reis. Soms gaan we naar het strand, soms naar het bos of zelfs naar een ander land! We worden piraten, heksen of feeën, zeebeesten of vogels, bij Biodanza is alles mogelijk!

Door deze bijzondere manier van dansen leren de kinderen al op een hele jonge leeftijd op een speelse manier contact maken, met elkaar en met ouders (en andere volwassenen). Natuurlijk leren ze ook heel veel andere dingen zoals; samenwerken, hun fantasie gebruiken, zichzelf laten zien, delen, tellen, nieuwe woorden, enz. En dit alles in een veilige en fijne omgeving.

Kinderbiodanza
Biodanza voor kinderen met docent Merel Sloot bij het Eigentijds Festival in 2013

Kinderbiodanza voor wie?

De groep biodanza voor kinderen is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 3 en 7 jaar oud. Voor kinderen én ouders, zodat u samen met uw kind kunt komen ervaren, dansen en genieten! Niets is verplicht, maar het is absoluut een aanrader.

Docent

Docent bij biodanza voor kinderen is Merel Sloot (profiel). Merel (1988) groeide op in Amersfoort, en woont sinds 2011 in Vlaardingen. Ze voltooide in 2011 de opleiding tot biodanza-docent aan de Rolando Toro School, met de specialisatie om met kinderen te mogen werken.

Aanmelden

Biodanza voor kinderen kost maar €5,- per les. Als je je aanmeldt koop je een tienrittenkaart voor €50,- Je hebt dan twaalf weken de tijd om deze te gebruiken. Ouders die aanwezig willen zijn betalen niets.

Heb je interesse? Geef je nu op via onderstaand formulier. Of wil je een keer vrijblijvend meedoen? Geef je dan op voor een gratis proefles.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

0 Reactie

Voeg een reactie toe