Workshop coaching voor hulpverleners & coaches ''Kom in je kracht''
Op dit moment zijn geen evenementen

workshop coaching “Kom in je kracht”

Waarom workshop coaching “Kom in je kracht”

Welke stappen ga jij zetten in deze bijzondere tijd, waarin er een nadrukkelijk beroep wordt gedaan om als volwassen in onze eigen kracht te gaan staan. Dat is een uitdaging én een kans het allerbeste van jezelf vorm te geven. En dat is nooit te laat…

Dit kun je op eenvoudige wijze ontdekken en leren, door oud celgeheugen te vervangen door nieuwe authentieke ervaringen. Daarbij speelt de verankering – een veilige en respectvolle methode – van het startpunt van onze levenskracht in ons lichaam, een belangrijke rol. Daarom deze verdiepingsgroep van de workshop ‘Kom in je kracht’, voor iedereen die met mensen werken en daarin tegen belemmeringen aanlopen. Mensen in deze groep hebben wel al ruime ervaring in persoonlijke inzichten. De workshop geeft je inzicht in de belemmeringen en helpt je deze los te laten, zodat je weer krachtig in je leven komt te staan.

 • Wat: workshop ‘Kom in je kracht’
 • Wanneer:
 • Waar: Schoorl
 • Kosten: €95,-
 • Aanmelden: via de agenda
 • Deelnemers: 5-10 personen
 • Wie: Zorgmedewerkers, coaches, hulpverleners en mensen met ervaring in persoonlijk ontwikkelingswerk

Kom in je kracht

In de workshop ‘Kom in je kracht’ gaan we in groepsverband de diepte in van het persoonlijke proces: onderwerpen en thema’s waar je dagelijks tegenaan loopt bekijken we op een breder lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Het zijn belemmeringen waar je normaal op bewust en onbewust niveau energie aan kwijtraakt en waardoor je een aantal thema’s juist uit de weg gaat. Bij nader inzien zijn het vaak resten van verdriet, boosheid en andere gevoelens die een diepe oorsprong kunnen hebben.

De workshop vindt plaats in een groep van 5-10 personen. Bij voorkeur zijn dit mensen met ervaring in persoonlijk ontwikkelingswerk, passief dan wel actief. We bekijken de onderdelen van het persoonlijke proces in alle openheid. Dit brengt een diepere binding met jezelf en de groep teweeg en resulteert erin dat je je makkelijker losmaakt van de dingen waar je tegenaan loopt. Doel is om weer ruimte te maken om te zijn met jezelf.

De workshop ‘Kom in je kracht’ biedt je een effectieve manier van het herindelen van je energie, waardoor je focus leert te brengen naar je werkelijke motivaties en terug kan komen bij waar je werkelijk uit bestaat: krachtige energie.

De trainer workshop coaching

Begeleider van de workshop ‘Kom in je kracht’ is Mario van den Bree (bekijk hier zijn profiel). Mario heeft jarenlang ervaring met persoonlijke coaching en het begeleiden van groepsprocessen.

Hij zal op basis van zijn kennis, kunde en het aanvoelen een passende invulling geven aan de workshop.

Voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, kunnen deelnemers van tevoren via mail aangeven wat voor hen belangrijk is. Die thema’s zullen vervolgens dienen als input voor de workshop.

De volgende vragen zou je kunnen beantwoorden.

 1. Waar loop je tegen aan in je eigen ontwikkeling?
 2. Waarom heb je behoefte aan deze workshop?
 3. Welke elementen zou je willen belichten en welke niet?
 4. Wat heeft de tijdgeest waarin we leven nodig?
 5. Welke belemeringen kom je tegen in het werken met mensen (coaching of zorg)?
0

Your Cart