Vrouwen Stilte retraite Italie — Bezielen
Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen Stilte retraite Italie

8 mei 2020 om 14:43 - 15 mei 2020 om 14:43

Een Queste naar de Essentie van het Vrouwzijn en hieraan Voorbij.

In de vrouwen retraite word je uitgenodigd in de essentie van je vrouwzijn. Thuiskomen bij jezelf en stilstaan bij de diepere betekenis van het leven en wie je bent. Deze vrouwen retraite biedt ruimte om je lichaam en geest te reinigen van alles dat overtollig is en je vrouwelijke gaves te verfijnen.

Samen met andere vrouwen versterk je het veld van bewustwording en zullen collectieve thema’s snel aan het licht komen en getransformeerd worden tot inspiratie. De vrouwen stilte retraite is een voedende periode die in de ochtenden in stilte zal plaatsvinden.

  • Wat: Vrouwen Stilte Retraite met elementen van yoga, meditatie, vrouwenwerk, witte tantra, sacred sound, bewust ademwerk, feminine embodiment, hart circling en ochtenden in stilte (mauna)
  • Wanneer: Vrijdagavond tot Vrijdagochtend. 8-15 mei 2020.
    Waar: Casa Amrita, Terramo D’abruzzo in Italië
  • Deelnemers: Een maximum van 10 deelnemers en 2 docenten.
  • Prijs: EUR 795
  • Registratie: onderaan de pagina.
  • Extra: deze vrouwen week is een goede manier om de betekenis van vrouwenwerk te ervaren en beproeven welke impact het heeft in het openen naar je volle potentie als vrouw vandaag. Als je deze innerlijke reis in je vrouwzijn wilt voortzetten, dan zijn er mogelijkheden voor (online) sessies, mentorprogramma’s en vrouwenweekenden.

Meer info over de reis

Gegevens

Begin:
8 mei 2020 om 14:43
Einde:
15 mei 2020 om 14:43
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Casa Amrita
Terramo D'abbruzo, Italië + Google Maps
0

Your Cart