Yogaweekend februari — Bezielen
Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yogaweekend februari

21 februari 2020 om 18:00 - 23 februari 2020 om 18:00

Heerlijk Yogaweekend in Februari in de Achterhoek

Verrijk je leven met yoga

Yoga is al zo oud als mensenheugenis en is alom bekend om haar geneeskrachtige werking op je gezondheid, balans en welbevinden. Tijdens dit yogaweekend maak je kennis met alle facetten van yoga in haar authentieke betekenis. De wijsheid van yoga is van generatie tot generatie doorgegeven, haar geheimen gekoesterd, zodat wij hier vandaag de dag nog steeds dankbaar de vruchten van mogen ontvangen en toepassen in ons dagelijks leven.

Het yogaweekend is ontworpen met als doel om je een betekenisvolle ervaring mee te geven van hoe yoga jouw leven vandaag kan verrijken door te leven met een open hart.

“Wanneer het hart er klaar voor is, zal vrede je vinden.” – Sahajananda

 • Wat: yoga weekend; retraite met yoga, meditatie, aandacht, spiritualiteit, bewustzijn, ademwerk en heart circling.
 • Wanneer: van vrijdagavond tot en met zondagavond. 21-23 februari / 26-28 juni / 25-27 september
 • Waar: Erve Veldink, Haarlo
 • Ervaring: wij organiseren yoga, meditatie en stilteweekenden sinds 2013. Tevens organiseren we stilteweken met yoga. Dit yogaweekend organiseren we 3x per jaar.
 • Wat is het weekend niet: hele dag op de yogamat asana’s doen; alle aspecten van yoga, spiritualiteit en bewustzijn komen aan bod.
 • Deelnemers: 16 deelnemers (gemengd) en twee docenten.
 • Kosten: € 295,-
 • Aanmelden: onder aan pagina
 • Overige: deze yoga retraite is een goede voorbereiding op de stilteweekenden of de stilteweek. Vind je dit nog een stap te ver, maar ben je wel nieuwsgierig, begin dan met een stiltedag om te proeven of dit je beoefening kan inspireren.

Hridaya Yogaweekend

Inschrijven voor het yogaweekend. Voor ieder persoon die meegaat een volledig formulier invullen. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal ook naar het e-mail adres verzonden worden.
 • Prijs: 295,00 €
  Bij annulering tot 2 weken voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering tot de dag van aankomst is 90% van het boekingsbedrag verschuldigd en op de dag van aankomst of bij een no-show is dat 100%. De annuleringsverzekering geeft recht op retour van het boekingsbedrag (indien ziekte en aantoonbaar met doktersverklaring of sterfgeval)
 • 0,00 €
  Na aanmelding ontvangt u de bankgegevens via mail. Gelieve dit bedrag over te maken op de bankrekening die u per mail ontvangt. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Begin:
21 februari 2020 om 18:00
Einde:
23 februari 2020 om 18:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

E-mail:
info@bezielen.nl

Locatie

Erve Veldink
Haarlo, Nederland + Google Maps
0

Your Cart