jouw plek voor inspiratie

Mindfulness

Mindfulness training Rotterdam

Voel je dat je meer uit je leven kunt halen? Zoek je voldoening en echt contact, met anderen én jezelf? Wil je rust en overzicht, zonder hiervoor eerst een dag in je agenda te moeten plannen? Meld je dan aan voor de mindfulness training Rotterdam bij Bezielen Academy. In 8 weken leer je de grondprincipes van de populaire aandachtsleer.

Mindfulness training Amsterdam

Voel je dat je meer uit je leven kunt halen? Zoek je voldoening en echt contact, met anderen én jezelf? Wil je rust en overzicht, zonder hiervoor eerst een dag in je agenda te moeten plannen? Meld je dan aan voor de mindfulness training Amsterdam bij Bezielen Academy. In 8 weken leer je de grondprincipes van de populaire aandachtsleer.

Mindfulnessweekend Veluwe

Mindfulnessweekend december

Of je nu jong of iets ouder bent. Een volle of juist een lege agenda hebt. Een optimist bent of misschien wat somberder in het leven staat. Indien je je leven op de rails hebt of juist iets mist… Het gevoel dat je maximaal wilt genieten kennen we allemaal! Minder drukte, meer overzicht, bewuster leven. Mindfulness maakt dit mogelijk. Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer.

0

Your Cart