Ice.Club Cool Challenge: 30 dagen koud douchen — Bezielen
Op dit moment zijn geen evenementen

Ice.Club Cool Challenge: 30 dagen koud douchen

Je kunt zoveel meer dan je denkt! En kou laat je dit ervaren! De Ice.Club Cool Challenge van 30 dagen koud douchen is een eenvoudige manier om je te laten kennismaken met de krachten in jezelf.

Ice.Club Cool Challenge koud douchen

De voordelen van koud douchen zijn enorm, zowel fysiek als mentaal. Onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse routine van koude douches leidt tot 30 procent minder ziekteverzuim op werk en een verhoogd energieniveau. Alles wat je nodig hebt: 60 seconden per dag. De Ice.Club Cool Challenge is een programma van 30 dagelijkse koude douches, waarbij de Ice.Club je voorziet van online ondersteuning. Grat-ijs!

Waarom koud douchen ?

We willen zoveel mogelijk mensen inspireren mee te doen aan de Cool Challenge, om zo inzicht te krijgen in het effect van koud douchen op de griepgolf die ieder jaar over de wereld waait. Als de golf in februari en maart op zijn hoogtepunt is doen veel mensen ongewild mee aan de griep. Wij geloven dat dit beter kan.

Waarom? Omdat buiten jouw comfort zone de dingen pas echt interessant worden! Er zijn vele bewezen voordelen:

  • Verhoog je energieniveau
  • Versterk je immuunsysteem
  • Beïnvloed je zenuwstelsel
  • Ontgift je lichaam
  • Verbeter je spierherstel

Voor wie?

Iedereen die een gezond, gelukkig en completer leven wil leiden, is welkom bij de Ice.Club. Jong of oud. De Ice.Club Cool Challenge is een gemakkelijk, toegankelijk programma dat je helpt om onze natuurlijke neiging tot comfort te ontstijgen.

Ice.Club Cool Challenge Koud douchen
Ice.Club Cool Challenge Koud douchen

Doe mee

Dagelijks koud douchen leidt tot uitzonderlijke resultaten. Voordelen van een koude douche zelf ervaren? Doe mee aan de Cool Challenge. Beginnen kan op elk moment dat je wilt. Duizenden mensen gingen je al voor. Omdat het werkt. En omdat het cool is! Na 5 introductiemails (een goede voorbereiding is het halve werk) begin je. Iedere dag ontvang je een mail met tips, inzichten en anekdotes over koud douchen. Helemaal gratis, met gratis online ondersteuning. Geniet ervan!

0 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart