Ice.Club Weekend — Bezielen
Op dit moment zijn geen evenementen
Ice.Club workshop wim hof methode

Ice.Club Weekend

Ice.Club nodigt je uit voor een speciaal evenement: het Ice.Club Weekend ‘You are limitless’. In de prachtige omgeving van de Zwitserse Alpen neem je een duik in jezelf. Haal onvermoede vermogens in jezelf naar boven door het aanleren van krachtige technieken: met focus, ademhaling en respons verruim je je bewustzijn voor een open en totale ervaring.

Over het Ice.Club Weekend

Tijdens dit Ice.Club Weekend maak je kennis met krachtige technieken en oefeningen. Het doel is om volledig bewust te worden van je ademhaling, en om deze te leren controleren. Je oefent bovendien in het inzetten van een sterke focus, en in het gewaarworden van de reacties van lichaam en geest op verschillende prikkels, bijvoorbeeld koude. Deze integrale aanpak van focus, ademhaling en respons kan resulteren in een een gevoel van compleetheid, verbinding en innerlijke vrijheid.

Wat dacht je van zo’n ochtend: wakker worden bij zonsopgang, beginnen met ademhalingsoefeningen, dan nemen we een bewuste en rustige wandeling in de prachtige natuur van de Alpen, om daar een bad te nemen in de ijskoude rivier.

Wat is de winst?

 • Leer om je ademhaling te controleren
 • Leer een sterke en gecentreerde focus aan
 • Leer het vermogen om adequaat te reageren in het leven
 • Verhoog je energieniveau
 • Versterk je immuunsysteem
 • Beïnvloed je zenuwstelsel
 • Ontgift je lichaam
Mario van den Bree Ice.Club weekend
Mario van den Bree Ice.Club weekend

Details Ice.Club Weekend

 • Spreektaal: Engels
 • Kosten: €299,-
 • Hoe voor te bereiden: neem dagelijks een koude douche gedurende 60 seconden, waarbij je langzaam ademhaalt. Ideaal is deelname aan de Ice.Club Cool Challenge: je ontvangt gratis online ondersteuning.
 • Aanmelden voor het Ice.Club Weekend: via het formulier op deze pagina.

Inbegrepen

 • 2 ervaren leraren
 • Alle workshops en activiteiten
 • Goede beveiliging bij de buitenactiviteiten
 • Alle maaltijden, koffie tijdens de maaltijden en de hele dag kruidenthee
 • Transport op locatie

Accommodatie

De accommodatie betaal je apart van het weekend. Boek en betaal je accommodatie via Moris Buehlmann van Schweibenalp (kosten: ongeveer 96 CHF (€90,-) per nacht, inclusief maaltijden, koffie bij maaltijden en de hele dag kruidenthee). Alle maaltijden zijn biologisch. Veganistisch, glutenvrij, lactosevrij en andere diëten zijn mogelijk.

Hoe kom je bij accommodatie Schweibenalp?

 • Deelnemers kunnen per auto naar de locatie rijden. Vanaf Utrecht is het 850 km, ongeveer 8,5 uur rijden.
 • Je kunt ook met het vliegtuig en de trein. Kom aan op het vliegveld van Basel-Mulhouse-Freiburg of Zurich. Neem dan de trein naar Brienz (rijdt vaak, duurt ongeveer 3 uur). Vanaf Brienz kun je met de bus of taxi naar Schweibenalp (20 minuten).

Trainers

Linda Koeman is yogadocent en gecertificeerd trainer in de Wim Hof-methode, die ademhaling, focus combineert om kou en extreme omstandigheden beter te kunnen doorstaan. Linda Koeman, docent in de Wim Hof-methode bij Bezielen In 2014 paste Linda de methode toe toen ze de Kilimanjaro beklom in een recordsnelheid. In 2015 nam ze deel aan de liefdadigheidsrun Ice4Life op IJsland. In het zelfde jaar was Linda mede-oprichter van de Cool Challenge, een publieksonderzoek onder ruim 3000 mensen naar de effecten van koud douchen. De resultaten waren opzienbarend, met bijna 30 procent minder ziekteverzuim en een algeheel gevoel van meer energie. Begin 2016 richtte Linda de Ice.Club op, met als doel om koud douchen bekender te maken bij een wereldwijd publiek. Ice.Club organiseert live evenementen om je de voordelen te laten ervaren van bewust ademhalen, het toepassen van focus en het observeren van je mentale en fysieke respons.

Tummo Meditation on IJslandMario van den Bree is persoonlijke coach en trainer. Mario ontving zijn opleiding bij een aantal spirituele leiders; bij de therapeutentraining van de Humaniversity; bij het Oshof Instituut voor Revitalisatie Coaching en aan het Hellinger Instituut voor familieopstellingen. In 2006 richtte Mario Bezielen op, centrum voor inspiratie in Rotterdam (Nederland), later door als Stichting Bezielen en Bezielen Academy. Doel van Bezielen is om mensen zichzelf te laten ontmoeten en zo hun leven duurzaam en diepgaand te veranderen. Technieken die hij gebruikt zijn yoga, mindfulness meditatie, reiki en 1-op-1 coaching. Samen met Linda Koeman, wil Mario zijn ervaring delen bij alle activiteiten van de Ice.Club.

Hoe we werken

Ice.Club wil je begeleiden bij het bereiken van je volle potentieel. Om welke verandering dan ook mogelijk te maken is het nodig om eerst je huidige positie onder ogen te zien. Daar vandaan is het mogelijk om je opties en vermogens uit te breiden. Zo realiseer je uiteindelijk verandering naar een meer compleet en open bewustzijn. Essentieel bij deze verandering zijn de peilers van ademhaling, focus en respons. Met één sleutel: blootstelling aan kou. Meer weten:

Sporttraining & persoonlijke coaching

Tijdens onze evenementen onderneem je een reis door verschillende lagen van bewustzijn. De ene keer voor een korte ontmoeting, de volgende keer voor een duik in het diepe met een totale ervaring. Dat is ontwaken in jezelf!

0 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart