Meditatieweekend december — Bezielen
Op dit moment zijn geen evenementen
Meditatie weekend Veluwe

Meditatieweekend december

Meditatieweekend december, op de Veluwe

De geest kan duizend kanten opgaan, maar op dit prachtige pad wandel ik in vrede. Met elke stap waait de wind. Met elke stap bloeit een bloem.”

Stress, eenzaamheid en depressieve klachten: we wemelen in weelde, maar toch lijkt onze leefstijl ons op te breken. Heb je ook behoefte aan intense rust, een krachtig gevoel van verbinding en aan oprechte blijdschap? Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Meditatie legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving.

Kom naar het meditatieweekend van Bezielen Academy op de Veluwe en ervaar op een diep niveau de kracht van meditatie.

Meditatieweekend

Inschrijven voor het meditatieweekend. Voor ieder persoon die meegaat een volledig formulier invullen. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal ook naar het e-mail adres verzonden worden.
  • Prijs: 275,00 €
    Bij annulering tot 2 weken voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering tot de dag van aankomst is 90% van het boekingsbedrag verschuldigd en op de dag van aankomst of bij een no-show is dat 100%. De annuleringsverzekering geeft recht op retour van het boekingsbedrag.
  • 0,00 €
    Na aanmelding ontvangt u de bankgegevens via mail. Gelieve dit bedrag over te maken op de bankrekening van Bezielen. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart