Okido Yoga High Retreat Mallorca
Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Okido Yoga is een philosophy van het leven. Ervaar het culturele Pollensa op het eiland Mallorca in Spanje. Ervaar, leer, loop en ren workshop en open je hart workshop. Contact yoga workshop door middel van massages. Yoga vanuit binnen. We bieden culinaire educatie, het maken van pasta workshops, gezond koken. Een complete zen training om je vaardigheden en karakter te ontwikkelen.

 • Japanse Yoga Retraite in Pollensa, Mallorca
 • Wat: Okido Yoga  retraite met Japanse yoga, contact leren met massage, stilte meditatie
 • Wanneer: volgt
 • Waar: Klooster Puig Maria in Pollensa, Mallorca
 • Ervaring: wij organiseren jaarlijkse retraites meerdere keren per jaar.
 • Wat is het niet: niet voor luie mensen.
 • Deelnemers: 6 – 12 deelnemers
 • Kosten: 5 dagen € 599,-
 • Inschrijven: onderaan pagina
 • Meer: Deze yoga retreat is ideaal voor koppels, coaches en Yoga leraren.

Deze retraite biedt Okido Yoga “Contact Yoga” en stilte meditaties aan. Een intense zen training 5-daagse met een variatie van interessante workshops gegeven door internationale instructeurs.

‘Running coaching en yogaflow met Rebecca Lewis uit New York en’ Reiki Tummo Niveau één (met Gerard Laracy uit Nieuw-Zeeland Culinaire hoogtepunten: ‘Leer zelfgemaakte pasta maken in een workshop van Cristina, mijn favoriete Italiaanse chef-kok. Ze zal onze geweldige diners bereiden. Alle maaltijden zijn inbegrepen en bereid worden volgens onze SoulFood filosofie. Licht ontbijt en vegetarische brunches, lunches of picknicks worden gemaakt door Kim.

Introductie

Deze Yoga retraite zal een internationaal tintje hebben. Velen uit heel europa zullen samenkomen op de top van de energetisch berg Puig de Maria. We zullen vroeg opstaan om de magnetische energie te voelen. Kim zal dagelijks Okido Yoga sessies na een bijzondere zonsopkomst geven. Ook introduceert ze Contact Yoga – we leren om elkaar te masseren met een body & massage work-out.

OKI DO YOGA 
Masahiro Oki was de oprichter van Okido Yoga (1921-1985) en Yuji Yahiro zet nu zijn erfenis voort om de menselijke ontwikkeling te bevorderen door de holistische training van lichaam, geest en houding. Okido is een Japanse vorm van yoga met de sterke kant (yang) en ontspannen (yin). Okido Training verhoogt je levenskracht, moedigt persoonlijke kennis aan, het wordt vaak beoefend om de wilskracht te verbeteren en je aangeboren talenten te ontwikkelen. Het beoefenen van Okido yoga is ook erg leuk.

Organisator Kim Shiny ‘Lifestyle Coaching
Kim ‘Shiny’ promoot een kwaliteitsvolle levensstijl die begint met een gezonde levensstijl: eet, denk en beweeg gezond.
Ze studeerde aan de Okido yoga mikkyo University Academy Teacher training met Japanse meester Yuji yahiro. Kim is een gecertificeerde reflexologie massage therapeut sinds 1994, meiso shiatsu en okido yoga instructeur met meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Ze is de oprichter van Natural High & Blossom Souls, designer en biedt Zen-trainingen, Okido Yoga Retreats met internationale talenten en Masters.
Ze biedt Okido yogasessies aan, yoga van binnenuit: Soul Food – Vegetarisch, kook workshops, professionele massage cursussen. Ze specialiseerde zich in het organiseren van inspirerende kwaliteit yoga retraites met buitenactiviteiten zoals wandelen, kungfu, dans en muzikale evenementen.

Locatie

Klooster Puig Maria, Pollensa
De overnachtingen zijn in het klooster Puig de Maria, formeel bekend als ‘Santuari de la Mare de Déu del Puig’. Dit is een kleine heuvel. De retraite bevindt zich in het klooster Puig Maria op een berg met ongelooflijke uitzichten en frisse energie in Pollensa op het eiland Noord-Mallorca, het maakt deel uit van de Balearen in Spanje.

Blossom Souls Zen Garden
De workshops & lunches zullen gehouden worden in de mooie rustgevende privetuin Blossom Souls Zen Garden. Dit ligt 2 km van Puig Maria vandaan.

Zen Garden met op de achtergrond Puig Maria

Omgeving klooster en Puerto Pollensa

Gelegen in het noorden van Mallorca, heeft de haven van Pollensa een kostbare bergachtige omgeving en zit vol met kleine rotsachtige wilde baai, lange zandstranden en oude kleine dorpjes. De zondagsmarkt in de stad Pollensa is een must see en gaat de 365 op Calvari stappen in de stad geeft een fantastisch uitzicht op de oceaan en de heuvel van Puig Maria direct tegenover.

Santuary Puig Maria is een vrij grote plaats met een open plein om te oefenen met uitzicht op de zonsondergang, terrassen met een zonsopgangpanorama. Een restaurant, bar, oude keuken, grote salon Dojo, vergadersalon, museum en een kerk. Het ligt op een zeer groen bos op de top van de heuvel, met wilde geiten, katten en kippen die het gebied vrij bewonen.

Programma

In het programma heb je voldoende vrije tijd, voor rust, solice, siestas en tijd om de stranden, de oceaan, de bergen en het stadsgebied Pollensa te ontdekken. Merk op dat het minimaal 1,5 uur duurt om het klooster te verlaten en terug te komen!

Je hebt minimaal 2-3 uur per dag vrije tijd, inclusief siësta en pauzes. Het programma zal worden ontworpen op basis van de behoeften van alle deelnemende partijen, dus het is mogelijk dat we de planningstijden tijdens deze week kunnen veranderen, Okido is geen gestructureerde training, het gaat over het loslaten van bijlagen als een actieve oefening. Er zal geen vaste routine zijn. We zullen veel dingen anders doen, maar het kan nog steeds intens zijn. Met specifieke doelen om te trainen, is het een uitdaging om onze grenzen te bereiken, te groeien en je vaardigheden, talenten te bereiken en creativiteit te gebruiken. Ik zal er alles aan doen om slechte gewoonten in goede gewoonten te veranderen. Om een ​​positieve mindset te creëren, bied ik stille meditaties en manieren om je hart te openen, door dankbaarheidspraktijken, wat de weg is naar echte yoga.

Workshops:

Algemeen programma
7.00 – 8.00 uur Dagelijks ontbijt
8.00 – 9.00 uur Heart Sutra Buddish Mantra, gevolgd door een OKI DO YOGA Sessie
10.00 -11.00 uur Brunch / Lunch of picknick to go

(Op de maandags en dinsdags is er geen middagprogramma van 11.00-18.00 uur)

Woensdag: Rebecca Lewis
Efficiënt Running Coaching & Yoga Flow sessie
Donderdag en vrijdag:
Kookworkshop – huisgemaakte pasta met Cristina, onze chefkok uit Italië.
Zaterdag: Gerard Laracy
Reiki Tummo en Open Heart meditatie Workshop (Level one) inclusief certificaat.
Zondag: in Pollensa bezoeken we de beroemde zondagmarkt. Vrije tijd en late lunch bbq met viering in Blossom Souls Zen garden

Uitleg workshops

Woensdag: Running Coaching & Yoga Flow 90 min

Rebecca Lewis efficiënt renner en bewegingscoach, gecertificeerd yoga instructeur
‘Understand your body, eliminate pain, move and run with ease’
4-Urige workshop, theorie analyses & loop en ren oefeningen.

Rebecca is gepassioneerd in onderzoeken, analyseren en efficiënt coachen van bewegingen en rennen. Begrijpen hoe lichamen bewegen en WAAROM ze beperkingen of pijn kunnen hebben. Door biomechanica en reflexieve gezondheid te beoordelen, kunnen we de oorzaak van uw bewegingspatronen leren, om het lichaam opnieuw wakker te maken om nieuwe ruimte in te nemen, beperking te verliezen en vloeibaarheid te vinden. Voor optimale, dagelijkse bewegingen, behendig, intelligent hardlopen en natuurlijke bewegingsgeschiktheid.

Donderdag & vrijdag: Making homemade Pasta
Door chef Cristina uit Italië

Weet jij hoe ze Ravioli, Tagliatelle en Gnocchi maken? Nu kun je het zelf leren met deze unieke twee workshopdagen met Italiaanse chef-kok gespecialiseerd in zelfgemaakte pasta en ze maakt ongelooflijke succi (sauzen). Probeer haar eten en leer meer van haar, je zult begrijpen waarom het maken van Italiaanse Pasta een werk van passie is! Trouwens, Cristina Chef bereidt onze diners voor.

Zaterdag Reiki Tummo workshop Level One & Open Heart Meditation
met Gerard Laracy

 • ( 8 uur workshop ) – Handleidingen, certificaten en opnames voor thuisoefeningen.
 • Gerard is Master Reiki Tummo, een gecertificeerde instructeur van natuurlijk wandelen en een Bowen-techniektherapeut op basis van Mallorca. Deze oefeningen zijn ontworpen om het spirituele hart te openen, activeren en ontwikkelen.
 • Reiki Tummo Level 1 zal je hart beter verbinden en openen en je verbinden met onvoorwaardelijke liefde voor het helen van chakra’s en het fysieke lichaam.
 • Reiki Tummo 2 zal plaatsvinden in een wintermassage retraite 2020 in januari

Wat is Contact Yoga?

CONTACT BODY & MASSAGE WORK-OUT

‘CONTACT is een mengsel met Japanse OKIDO YOGA Principals, KYO KA HO en MEISO SHIATSU Massagetechnieken.

“Contact” is ontworpen door Kim. Overmatig gebruik van moderne technologie door de jonge generatie zorgt voor stijve lichamen en eenzaamheid. Met “Contact” masseren en gebruiken we het hele lichaam, oefenen we kata’s, drukpunten, rekoefeningen en posities in Duo, werken we ook in paren. Door het aanbieden (actief) en ontvangen (passief) leren we meer over lichaamsbewustzijn en creëren we een Geest-leegheid. Het is ook extreem ontspannend. “Contact” verbetert uw gevoeligheid en geeft u een oxytocineboost. Verbinding maken met je innerlijke zelf en anderen is heel plezierig.

Algemene opmerkingen

 • De reis gaat van start bij tenminste zes deelnemers. Er kunnen maximaal twaalf mensen deelnemen aan deze retraite.
 • Zowel mannen als vrouwen.
 • Overnachtingen zijn in een gedeelde kamer
 • Geen koffers of trolleys
 • Neem sportschoenen mee, een warme jas, vele t-shirts. Je eigen waterfles en een thermofles.
 • Het Klooster Puig Maria zit bovenop een berg van 330m hoog en is een hike van 40 minuten.
 • Je deelt de kamer en slaapt met maximaal 4 andere mensen samen.
 • Je deelt de (4) douches en (3) toiletten
 • Er is een restaurant open voor alle publiek, bezoekers en wandelaars
 • Er is een bar open tot 22.00 uur: (drankjes zijn niet inbegrepen)

Kosten en aanmelden

 • Kosten van deze excursie zijn €599,- p.p
 • Dit bedrag is inclusief overnachtingen, 3 maaltijden per dag: licht ontbijt, bruch of lunch, avondmaaltijd, thee, water en alle workshops.
 • Mocht je een kamer voor 2 personen willen, dan betaal je 20€ extra per nacht p.p. 
 • Extra nacht is €25,- p.p. inclusief ontbijt 
 • Exclusief retourvlucht, transfer
 • Aanmelden voor deze reis kan onderaan deze pagina.
 • Let op: spreektaal is in het Engels
 • Je deelname is pas definitief na betaling.
0

Your Cart