Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Hoe fijn is het om ONLINE op een vriendelijke manier contact te maken met jezelf! Het is veilig en erg makkelijk. Bezielen biedt online cursussen / behandelingen waarin je dit vermogen ontwikkelt. 

Reiki op afstand werkt net zo goed en zelfs nog beter omdat de cosmische energieen hierbij helpen om deze behandeling over te brengen. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of emoties die niet zichtbaar zijn.

Een moment van aandacht en liefde voor jezelf!

Hypnotherapie en Hypnomeditatie werken ook heel goed online. Het is heel fijn om je zo comfortabel en veilig te voelen in je eigen ruimte en toegang te hebben tot die boost, ontspanning of hulp die je nodig hebt.
Zowel Hypnotherapie als Hypnomeditatie verbinden je met de kracht van je eigen geest en helpen je toegang te krijgen tot je wijste zelf. Dit geeft je de kans om je eigen middelen te vinden en ontwikkelt een duidelijke visie op jouw gewenste toekomst.

Lees meer over de wonderen van wat Hypnotherapie en Hypnomeditatie voor jou kan doen.

 

Waaruit bestaat het online aanbod bij Bezielen?

Kom eens proeven aan het online aanbod van Bezielen. Het programma is voor iedereen toegankelijk met en zonder ervaring. Je wordt begeleid door ervaren docenten.
Het aanbod is divers en wordt door meerdere trainers begeleidt.

Begeleiders/therapeut:

Mariska van Beek heeft als missie mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest zijn werk kan doen.

Mariska is zowel een ervaren Therapeut/Coach als een ervaren Reiki Master (sinds 2010). Tevens zit zij aangesloten bij de beroepsvereniging  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Zij kwam door haar moeder in contact met Reiki en heeft inmiddels vele mensen mogen inwijden. ‘Steeds als ik zie dat iemand Reiki ontdekt als tool voor zelfontwikkeling, zie ik een mens die meer ruimte krijgt om te groeien’.

 

Sharmila Chander van Surinaamse afkomst met Indiase voorouders heeft al vele jaren ervaring op gedaan met reiki op het eiland van Gran Canaria waar zij 21 jaar woonachtig is.

Door een ernstig auto ongeluk heeft Sharmila zelf kunnen ervaren wat reiki voor haar heeft betekend in haar

genezingsproces en ook om een diepere bewustzijn te ontwikkelen.Ze is nu volledig aan het werk als alternatieve therapeute en heeft aardig wat ervaring opgedaan met internationale toeristen en de lokale bevolking. Haar hart ligt in de cursussen en workshops geven en ook de Sjamanisme heeft haar

veel geleerd. Sharmila is spontaan en houdt veel van lachen wat haar de kracht geeft om haar werk voort te zetten. Ze ervaart een diepgang in haar patiënten na elke sessie die ze geeft en ze kanaliseert met haar gidsen om een betere inzicht te geven na elke behandeling.

Na vele bijzondere reacties te krijgen en resultaten te zien bij haar patiënten, is Sharmila overtuigd van heling op wat voor gebied dan ook in ons leven en heeft het haar levensmissie gemaakt om de pad te belopen van bewustzijn.

Maral Kojayan has had a fulfilling career helping, teaching and training people. She draws from a rich academic and practical background which is of immense value to her clients.  Maral holds British diplomas in “Clinical Hypnotherapy & Psychotherapy” as well as “Solution Focused Hypnotherapy”.