Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Contact met anderen is in deze Corona tijd lastig. Hoe fijn is het om online op een vriendelijke manier contact te maken met jezelf! Bezielen biedt online cursussen / behandelingen waarin je dit vermogen ontwikkelt.

Reiki op afstand werkt net zo goed en zelfs nog beter omdat de cosmische energieen hierbij helpen om deze behandeling over te brengen. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of emoties die niet zichtbaar zijn.

Een moment van aandacht en liefde voor jezelf!

Workshop voet en handmassage (voor jezelf!)

 • Wat: Workshop Voet- en handmassage (voor jezelf)
 • Wanneer: data volgt
 • Waar: Online (via Zoom)
 • Deelnemers: maximaal 35 personen
 • Begeleider: Walter Visser
 • Kosten: €24,50
 • Aanmelden: onder aan deze pagina

De voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam en weerspiegelen ook je hele lichaam. Door een voetmassage beïnvloed je je totale zenuwstelsel en daarmee je vitaliteit. Als je je voeten masseert, heeft dit een positieve invloed op al je lichamelijke functies. Bovendien geeft het een boost aan je energiesysteem.

Dit draagt weer bij aan een vermindering van spanning op zowel fysiek als mentaal gebied.

Na het masseren van de voeten gaan we over op het masseren van je handen. Je handen hebben heel wat te verduren wanneer je toetsenbordwerk doet of andere bezigheden hebt. Het is dan fijn de doorstroming in je handen te stimuleren door middel van een massage.

Een voet- en handenmassage geven, is een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Interactieve workshop veerkrachtig thuiswerken voor mensen die ‘bureau’ doen. 

 • Wat: Online workshop Veerkrachtig Thuiswerken (voor ‘bureauwerkers’)
 • Wanneer: 18 maart
 • Tijd: 10.00- 12.00 uur
 • Waar: Online (via Zoom)
 • Deelnemers: minimaal 3 / maximaal 8 personen
 • Begeleider: Mariska van Beek
 • Kosten: €95,00
 • Aanmelden: onder aan deze pagina

Ben jij dat thuiswerken en je beeldscherm ook wel (eens) zat? Kun je wel wat inspiratie gebruiken om thuis veerkrachtiger en met meer plezier aan de slag te gaan?

In deze interactieve workshop ga je samen met andere deelnemers op zoek naar waar voor jou de verbeterpunten liggen. Je inspireert elkaar, en je wordt je bewuster van jouw stress respons en hoe je hiermee om kunt gaan.

De trainster begeleidt je bij dit proces en voorziet je van informatie en kennis over hoe je brein en concentratievermogen werkt.

Door de juiste vragen en opdrachten weet jij straks waar jij winst kunt behalen in je veerkracht en hebben jullie als deelnemers van elkaar geleerd. Leuke bijkomstigheid is dat je op deze manier ook andere thuiswerkers ontmoet!

Waaruit bestaat het online aanbod bij Bezielen?

Kom eens proeven aan het online aanbod van Bezielen. Het programma is voor iedereen toegankelijk met en zonder ervaring. Je wordt begeleid door ervaren docenten.
Het aanbod is divers en wordt door meerdere trainers begeleidt.

Begeleiders:

Mariska van Beek heeft als missie mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest zijn werk kan doen.

Mariska is zowel een ervaren Therapeut/Coach als een ervaren Reiki Master (sinds 2010). Tevens zit zij aangesloten bij de beroepsvereniging  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Zij kwam door haar moeder in contact met Reiki en heeft inmiddels vele mensen mogen inwijden. ‘Steeds als ik zie dat iemand Reiki ontdekt als tool voor zelfontwikkeling, zie ik een mens die meer ruimte krijgt om te groeien’.

 

Sharmila Chander van Surinaamse afkomst met Indiase voorouders heeft al vele jaren ervaring op gedaan met reiki op het eiland van Gran Canaria waar zij 21 jaar woonachtig is.

Door een ernstig auto ongeluk heeft Sharmila zelf kunnen ervaren wat reiki voor haar heeft betekend in haar

genezingsproces en ook om een diepere bewustzijn te ontwikkelen.Ze is nu volledig aan het werk als alternatieve therapeute en heeft aardig wat ervaring opgedaan met internationale toeristen en de lokale bevolking. Haar hart ligt in de cursussen en workshops geven en ook de Sjamanisme heeft haar

veel geleerd. Sharmila is spontaan en houdt veel van lachen wat haar de kracht geeft om haar werk voort te zetten. Ze ervaart een diepgang in haar patiënten na elke sessie die ze geeft en ze kanaliseert met haar gidsen om een betere inzicht te geven na elke behandeling.

Na vele bijzondere reacties te krijgen en resultaten te zien bij haar patiënten, is Sharmila overtuigd van heling op wat voor gebied dan ook in ons leven en heeft het haar levensmissie gemaakt om de pad te belopen van bewustzijn.

Walter Visser is levensgenieter, natuurliefhebber, houdt van buiten sportief bezig zijn, spelen op zijn handpan en raakt graag de kern bij mensen.

Hij ziet en ervaart hoe druk iedereen is in deze veeleisende maatschappij. In zijn praktijk helpt hij graag mensen om bewuster te worden van zichzelf om van daaruit betere keuzes te kunnen maken die beter bij iemand passen. Zijn grote passie en doel is iemand bewuster en beter in zijn vel de praktijk zien verlaten. ‘Als mensen beter voor zichzelf kunnen gaan zorgen door meer naar hun innerlijke stem te gaan luisteren, dan word ik daar echt heel blij van’

In workshops vindt hij het leuk om mensen aandacht en tools te geven zodat ze beter voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Hij heeft inmiddels meer dan 15 jaar fulltime zijn praktijk voor Natuurgeneeskunde waar hij o.a. allerlei vormen van Massage, Voetreflexologie, Reiki en Coaching praktiseert.

De begeleider van de Retraite in eigen Retreathuisje is Esmé Ritstier.

Onder de bezielde begeleiding van Sahajananda, grondlegger van Hridaya Yoga, genoot ze haar opleiding in Mexico, waar zij heeft gewoond en het Hridaya Yoga Centrum heeft ondersteund achter de schermen. Zij bracht meerdere periodes in stilte door, uiteenlopend van 10,17 en 49 dagen achtereenvolgend. Alsmede retraites in het donker, Kaya Kalpa. Vandaag integreert ze de Hridaya (hart) filosofie van het leven met een open hart in praktijk en onderzoekt ze hoe yoga terugkomt in alle facetten van het leven. In stilte zijn en tijd op zichzelf doorbrengen in retraite ziet zij als haar meest dierbare manier van zelfzorg en helende medicijn.
Ze verdiept de laatste 8 jaar haar beoefening onder het mentorschap van haar yoga teacher Sahajananda, esoterische teachers Senia & Freya Melchizedek en Christian Pankhurst van Heart iQ Coaching & Circle Facilitation. Met haar doorleefde ervaring maakt zij het stilteweekend een inspirerende en ontspannen plek om te verblijven.

online

Inschrijven voor de online cursus. Vul a.u.b. voor iedere persoon die deelneemt een volledig formulier in. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal naar het opgegeven e-mail adres verzonden worden.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • 0,00 €
  Na aanmelding ontvangt u de betalingslink via mail. Gelieve dit bedrag over te maken. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
 • Prijs: 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.