jouw plek voor inspiratie

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Bezielen biedt cursussen waarin je dit vermogen ontwikkelt. Of wil je gewoon verwend worden? Dat kan in een exclusieve reiki-behandeling.

Reiki Master inwijding
Masterinwijding

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van de levensenergie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde meridianen. Als de meridianen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

Bij een behandeling geeft iemand, de ‘gever’, de energie aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als “doorgeefluik”. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger. Het is een vorm van directe energieoverdracht naar jezelf en naar anderen (want beide zijn net zo eenvoudig).

De cursus  folder 

Door een behandeling komt er extra energie beschikbaar voor je lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki werkt ook op geestelijk niveau. Hierdoor is het toepasbaar bij zowel hoofdpijn als spanning, bij zowel verkoudheid als bij depressiviteit.

Waaruit bestaat een cursus?

Een Reiki-cursus bij Bezielen bestaat allereerst uit een inwijding, wat betekent dat de juiste energiekanalen worden geopend. Verder leer je de grondbeginselen, en de verschillende handposities. Hierna kun je energie overdragen. Na afloop van de eerste cursus ontvang je het oorspronkelijke handboek cadeau. Dit is een mooi naslagwerk met oefeningen en achtergronden.

Reiki cursus
Reiki als levenshouding

In de vervolgcursussen (II, III) worden de reikwijdte en het effect van je behandelingen vergroot en word je ingewijd als Reiki-master. Het Masterweekend is de grande finale, waar alle kennis en praktijk samenkomen en je je meestergraad ontvangt. Daarna ben je bevoegd om je eigen praktijk te openen. Ook is er de terugkomavond, waar nieuwkomers en geïnteresseerden mensen met ervaring kunnen ontmoeten. Ervaringen worden met elkaar uitgewisseld, en er wordt op elkaar geoefend. Heb je interesse? Meld je dan aan via de agenda, of kom vrijblijvend een keer langs op een oefenavond.


Video voorbeeld van Reikimaster Mario van den Bree

Inwijdingen zullen gedaan worden door Mario van den Bree. Er zullen mensen van de Masteropleiding aanwezig zijn, die helpen met de lessen en inwijdingen. Dit maakt het een mooie ervaring, waarbij levensenergie wordt gedeeld en doorgegeven. Persoonlijke groei staat voorop in onze cursus.

Reiki Master Weekend groep 2010
Reiki Master Weekend groep 2010

 

 

 

 

 

 

Reiki 1

Inschrijven voor de Reiki 1 cursus. Vul a.u.b. voor iedere persoon die deelneemt een volledig formulier in. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal naar het opgegeven e-mail adres verzonden worden.
  • Prijs: 125,00 €
  • 0,00 €
    Na aanmelding ontvangt u de bankgegevens via mail. Gelieve dit bedrag over te maken op de bankrekening van Bezielen. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reiki oefeningen introductie

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Kom naar Bezielen voor een vrijblijvende kennismaking met Reiki tijdens de Reiki oefeningen introductie. Dit is tevens…

Reiki tarieven

Bezielen heeft een rijk aanbod aan reiki: we bieden workshops, cursussen en privébehandelingen. Bekijk op deze pagina de verschillende reiki tarieven. Reiki-behandeling : €45,- per uur Introductie- en oefenavond : €0,- Reiki 1 cursus : €125,- Reiki 2 cursus : €225,- Reiki Masterweekend : €695,- Als er vragen zijn over onze opleidingen & behandelingen. Neem dan gerust even contact op.

Reiki 1 cursus

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Bezielen biedt cursussen Reiki waarin je dit vermogen ontwikkelt. De Reiki 1 cursus leert je de basisprincipes van deze methode, zodat je zelf…

Reiki Master Weekend – cursus Reiki 3

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan ons Reiki Master Weekend; de cursus Reiki 3. In de prachtig gelegen accommodatie Dopersduin in het Noord-Hollandse Schoorl ontvang je de kennis en inwijdingen om je Reiki-opleiding mee te voltooien. Na afloop heb je recht op deelname aan 10 trainingsdagen en uiteindelijk ben je vrij om je eigen reikipraktijk te starten. Het wordt een…

Reiki 2 cursus

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Bezielen biedt cursussen Reiki waarin je dit vermogen ontwikkelt. De Reiki 2 cursus leert je om de…

Reiki behandeling

Hoofdpijn, buikpijn, of serieuzere problemen: een reiki behandeling alternatieve geneeswijzen biedt verzachting. De reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg. Bij een reikibehandeling brengt de behandelaar de levensenergie van de cliënt op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Bezielen geeft op afspraak reiki-behandelingen. Wat: Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen Wanneer: op afspraak…

Menselijk lichaam

  Het menselijk lichaam is meer dan fysieke anatomie alleen. Dat is een van de uitgangspunten van reiki. We bestaan uit meer dan weefsel, botten, spieren en vocht. Ook een voor het oog onzichbaar netwerk van energiebanen gaat in ons schuil. Reiki heeft tot doel deze energie en daarmee het lichaam positief te beïnvloeden. Volgens de Westerse reikischool zijn meridianen en chakra’s de uitingsvormen…

0

Your Cart