Reiki cursus en reiki behandeling? Kom naar Bezielen!
Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Ontwikkel dit vermogen in een reiki cursus bij Bezielen. Of wil je even verwend worden? Dat kan in een persoonlijke reiki behandeling.

Reiki cursus 3: de Reiki Master inwijding
Reiki cursus 3: de inwijding op weg naar Reiki Master

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van de levensenergie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde meridianen. Als de meridianen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

Bij een behandeling geeft iemand, de ‘gever’, de energie aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als “doorgeefluik”. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger. Het is een vorm van directe energieoverdracht naar jezelf en naar anderen (want beide zijn net zo eenvoudig).

Waaruit bestaat een reiki cursus?

Een Reiki cursus bij Bezielen bestaat allereerst uit een inwijding, wat betekent dat de juiste energiekanalen worden geopend. Verder leer je bij een reiki cursus de grondbeginselen, en de verschillende handposities. Hierna kun je energie overdragen. Na afloop van de eerste reiki cursus ontvang je het oorspronkelijke handboek cadeau. Dit is een mooi naslagwerk met oefeningen en achtergronden.

Reiki cursus: niveau 1
Reiki cursus: niveau 1

In de vervolgcursussen (II, III) worden de reikwijdte en het effect van je behandelingen vergroot. Ook is er de ervaringsavond, waar geïnteresseerden mensen met ervaring kunnen ontmoeten. Ervaringen worden met elkaar uitgewisseld en er wordt op elkaar geoefend. Heb je interesse? Meld je dan aan onderaan deze pagina of kom vrijblijvend een keer langs op een reiki ervaringsavond.

Reiki behandeling

Door een reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor je lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki werkt ook op geestelijk niveau. Hierdoor is het toepasbaar bij zowel hoofdpijn als spanning, bij zowel verkoudheid als bij depressiviteit.

Reiki ervaringsavond

Hiermee geeft u aan interesse te hebben in Reiki. De avond is vrijblijvend en we vragen 15 euro voor dekken van de kosten.
  • Prijs: 45,00 €
  • 0,00 €
    (dit wordt definitief als de groep compleet is)
Er zijn momenteel geen toekomstige events.
0

Your Cart