jouw plek voor inspiratie

Reiki behandeling

Hoofdpijn, buikpijn, of serieuzere problemen: een reiki behandeling alternatieve geneeswijzen biedt verzachting. De reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg. Bij een reikibehandeling brengt de behandelaar de levensenergie van de cliënt op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Bezielen geeft op afspraak reiki-behandelingen.

Energie lichaam Reiki behandeling
Energie lichaam Reiki behandeling
  • Wat: Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen
  • Wanneer: op afspraak
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Waar: Schoorl
  • Behandelaar: Mario van den Bree
  • Kosten: €45,-
  • Aanmelden: hieronder

Wat is een reiki behandeling alternatieve geneeswijzen?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn.

De kosten voor een volledige Reiki-behandeling bedragen €55,- Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Mario van den Bree

Hoe ziet een reiki behandeling eruit?

Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

De cliënt ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel en houd je je kleding aan. Aangezien emoties naar boven kunnen komen en het belangrijk is dat daar ook ruimte voor is, maak ik altijd een afspraak van een uur.

En hoe werkt Reiki?

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen. Daarom mag het niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling of voordat je overweegt naar de reguliere gezondheidszorg te gaan. We neemt het pijn weg en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Een Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen kan onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reiki-behandeling je op verschillende niveau’s ondersteunen. Neem gerust eens contact op of vul het onderstaande formulier in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Boek een Reiki behandeling hieronder

0

Your Cart