jouw plek voor inspiratie

Hoofdpijn, buikpijn, of serieuzere problemen: een reiki-behandeling biedt verzachting. De reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg. Bij een reikibehandeling brengt de behandelaar de levensenergie van de cliënt op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Bezielen geeft op afspraak reiki-behandelingen.

Energie lichaam Reiki behandeling
Energie lichaam Reiki behandeling
  • Wat: Reiki-behandeling
  • Wanneer: op afspraak, 60 minuten.
  • Behandelaar: Mario van den Bree
  • Kosten: €45,-
  • Aanmelden: hieronder

Wat is een reiki-behandeling?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn.

Mario van den Bree
Mario van den Bree

De kosten voor een volledige Reiki-behandeling bedragen €45,- Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

Tijdens de behandeling ligt de cliënt ontspannen op de massagetafel en houd je je kleding aan. Aangezien emoties naar boven kunnen komen en het belangrijk is dat daar ook ruimte voor is, maak ik altijd een afspraak van een uur.

Hoe werkt Reiki?

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen en mag niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling, neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Reiki behandeling doorstromen lichaam
Reiki behandeling doorstromen lichaam

Reiki kan onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reiki-behandeling je op verschillende niveau’s ondersteunen. Neem gerust eens contact op of vul het onderstaande formulier in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Reiki behandeling

Met dit formulier geef je aan interesse te hebben in een reiki-behandeling. Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Ook kunnen we dan aangeven wat je kunt verwachten van de behandeling.
    Op korte termijn is door bijscholing geen behandeling mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0

Your Cart