Boek een reiki behandeling om herstel te bevorderen
Op dit moment zijn geen evenementen

Reiki behandeling

Hoofdpijn, buikpijn, of serieuzere problemen: een reiki behandeling biedt verzachting. De reiki-energie helpt je lichaam bij het genezingsproces, en brengt een weldadige ontspanning teweeg. Bij een reikibehandeling brengt de behandelaar de levensenergie van de cliënt op gang. Deze energie versnelt het herstel en zorgt ervoor dat blokkades opgeheven worden. Bezielen geeft op afspraak reiki-behandelingen.

Energie lichaam zoals behandeld tijdens een Reiki behandeling - en andere alternatieve geneeswijzen
Energie lichaam zoals behandeld tijdens een Reiki behandeling (en andere alternatieve geneeswijzen)
  • Wat: Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen
  • Wanneer: op afspraak
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Waar: Schoorl
  • Behandelaar: Mario van den Bree
  • Kosten: €45,-
  • Aanmelden: hieronder

Wat is een reiki behandeling?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Reiki is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn. Reiki kan naast een reguliere therapie als aanvullende behandeling worden toegepast, maar kan ook losstaand een gunstig effect hebben op eventuele klachten.

De kosten voor een volledige Reiki-behandeling bedragen €55,- Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Mario van den Bree, gespecialiseerd in persoonlijke coaching, reiki behandelingen en alternatieve geneeswijzen
Reiki behandelaar Mario van den Bree

Hoe ziet een reiki behandeling eruit?

Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

De cliënt ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel en houd je je kleding aan. Aangezien emoties naar boven kunnen komen en het belangrijk is dat daar ook ruimte voor is, maak ik altijd een afspraak van een uur.

En hoe werkt Reiki?

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen. Het is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Daarom mag het niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling of voordat je overweegt naar de reguliere gezondheidszorg te gaan. Het kan pijn wegnemen en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Een Reiki behandeling kan als een van de alternatieve geneeswijzen onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reiki-behandeling je op verschillende niveau’s ondersteunen.

Boek een Reiki behandeling

0

Your Cart