Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Reiki Master Stage

Om de Reiki door te kunnen geven aan anderen kun je de Reiki Master Stage komen doen. Hierbij ontvang je de kennis, de inwijdingsprotocollen en leer je zelf je cursussen opzetten. Opdat je de Reiki door kunt gaan geven aan anderen.

 • Wat: Reiki Master Stage (Reiki 3B certificaat)
 • Wanneer: Er is plaats voor nieuwe master studenten vanaf augustus 2022
 • Waar: Rotterdam
 • Begeleider: Fiona van Zoomeren
 • Deelnemers: max 10 deelnemers
 • Voor wie: mensen met gecombineerde Reiki 3 of Reiki 3B inwijding op zak
 • Kosten: €350,-
  • Inclusief: stage bij een Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3 cursus, bijbehorende lunch, theorie over cursusopbouw en inwijden, praktijk d.m.v. tenminste één cursist in te wijden
  • N.B. Overnachting dient op eigen gelegenheid geboekt te worden in omgeving
 • Aanmelden: onderaan deze pagina

De stage is bedoeld voor mensen die reeds hun Reiki 1, 2 en 3(A+B) inwijdingen hebben ontvangen. Om deel te mogen nemen is het niet vereist dat je Reiki inwijdingen bij Bezielen hebt behaald. Iedereen met Reiki 1, 2 én 3 op zak kan meedoen. Inschrijven voor de stage kan via het formulier onderaan de pagina.

Voor wie is het Reiki Master stage bedoeld?

De Reiki master stage is bedoeld voor 2 groepen:

 • Voor mensen die reeds hun Reiki 3A en 3B inwijdingen hebben ontvangen en hun Reiki opleiding willen afronden, opdat ze zelf cursussen kunnen opzetten en anderen kunnen inwijden.
 • Voor mensen die hun Reiki 3A en 3B opleiding hebben afgerond in het verleden, omdat ze bijvoorbeeld hun kennis willen opfrissen en/of ervaring willen opdoen in het inwijden en cursussen geven.

Praktische informatie

Gewoonlijk zie je dat de stage inbegrepen is bij de Reiki 3B opleiding. Bij deze master is het anders: de Reiki 3A en 3B inwijding wordt gecombineerd en vindt plaats tijdens het Reiki Master Weekend, waarbij je alleen het Reiki 3A Master Healer certificaat verkrijgt. Tijdens de Reiki Master Stage leer je cursussen opzetten, het inwijden en ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat.

Veel mensen hebben namelijk geen interesse om de Reiki door te geven aan anderen. Zij willen uitsluitend de theorie en inwijdingen voor hun eigen spirituele ontwikkeling en om zichzelf en anderen te kunnen behandelen. Op deze manier betaal je alleen voor wat bij jou past. Wil jij wel anderen kunnen inwijden en cursussen opzetten? Lees dan verder voor meer informatie of meld je direct aan voor de stage onderaan de pagina.

Programma

Kennismakingsgesprek

Allereerst zal er een contactmoment zijn met de master om kennis te maken.

De stages kunnen pas plaatsvinden als de door de inwijdingen in gang gezette processen zijn voltooid en de lessen zijn geïntegreerd. Daarnaast dien je geoefend te hebben met alle symbolen en deze in de vingers te hebben. Daarom zal er tijdens dit gesprek beoordeeld worden of je klaar bent om met de stage te starten.

Stage

▪ Reiki 1 stage (1 dag)
▪ Reiki 2 stage (1 dag)
▪ Reiki 3 Master Weekend stage (1 dag)

 Op tenminste één van deze dagen ga je iemand inwijden onder begeleiding van de master.

 Tijdens deze stage ontvang je de kennis omtrent het inwijden en het opzetten van cursussen, deze protocollen en informatie is overzichtelijk gebundeld in een reader.

 Na deze stage ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat en kun je direct aan de slag om je eigen cursusmateriaal te ontwikkelen, cursussen te gaan geven en mensen in te wijden.

Begeleiding ontwikkeling cursusmateriaal

Zodra je cursussen wilt gaan geven moet je je eigen cursusmateriaal gaan schrijven, dit is een proces dat iedere master moet doen en hierbij staat de Reiki master je tot je beschikking met tips en advies.

Wat kun je na de Reiki Master Stage?

▪ Je hebt de cursus Reiki Master Stage voltooid en hebt alles in huis om je eigen Reikicursussen te gaan geven.
▪ Je mag jezelf na het weekend Reiki Master Teacher noemen.

Begeleiding:

Fiona van Zoomeren geeft de cursussen met veel enthousiasme, maar ook met Rotterdamse duidelijkheid en openheid. Ze wil graag mensen helpen en handvatten geven voor hun persoonlijke ontwikkeling, balans en heelwording.

Ze heeft hiervoor haar werk in het medisch onderwijs en onderzoek losgelaten en zich volledig gestort op Reiki, ander energetisch werk, sound healing, ademwerk en ceremonies. Zorgen en onderwijs blijft de rode draad, maar sinds 2018 in een vakgebied waar ze meer ruimte, tijden en aandacht heeft om mensen écht te helpen.

Kosten Reiki Master Stage

De kosten van het Reiki Master Stage bedragen € 350,-

Inbegrepen:

 • Stage lopen bij Reiki 1, 2 en 3
 • Een inwijding onder begeleiding geven
 • Lunch en koffie/thee
 • Certificaat voor het behalen van de Reiki Master-graad; “Reiki 3A Master Teacher” volgens de traditie van Usui Shiki Ryoho

Reiki inschrijfformulier

Inschrijven voor de Reiki cursus. Vul a.u.b. voor iedere persoon die deelneemt een volledig formulier in. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal naar het opgegeven e-mail adres verzonden worden.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • 0,00 €
  Na aanmelding ontvangt u de betalingslink via mail. Gelieve dit bedrag over te maken. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
 • Prijs: 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.