Reiki oefeningen introductie is een prima gelegenheid kennis te maken
Op dit moment zijn geen evenementen

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Kom naar Bezielen voor een vrijblijvende kennismaking met Reiki tijdens de Reiki oefeningen introductie. Dit is tevens de bijeenkomst waarop mensen met ervaring met reiki terug kunnen komen om te oefenen.

 • Wat: Reiki oefeningen introductie
 • Wanneer: zeven maal per jaar, één avond, van 19:00 – 21:30 uur
 • Waar: Schoorl
 • Kosten: 15 euro
 • Aanmelden: onder aan deze pagina
 • Deelnemers: 10-15
 • Overige: de reiki oefeningen introductie is tevens het terugkom moment voor mensen met Reiki 1, Reiki 2 of Reiki 3 (Reiki Master): een unieke gelegenheid waarop mensen met interesse en mensen met ervaring elkaar kunnen ontmoeten.

Wat houdt de reiki oefeningen introductie in?

Deze avond staat in het teken van introductie in Reiki 1, 2, 3a, 3b, theorie én praktijk. Het is voor geïnteresseerden de ideale kennismaking en voor mensen met ervaring met reiki een bijzondere gelegenheid om te oefenen met de reiki-energie. Ook komen onderwerpen aan bod die actueel zijn in de groep en in de wereld. En er kan in gegaan worden op vragen.

Reiki Master
Reiki introductie

Van 19:00 tot 20:00 krijgen geïnteresseerden vrijblijvend informatie wat reiki voor je kan betekenen. Mensen die wel of geen reiki-ervaring hebben, kunnen komen kijken en voelen op de introductie avond: wie geven de lessen? Hoe voelt de locatie aan? Hoe gaat een plek gericht op persoonlijke groei in praktijk in zijn werk? Je zou kunnen besluiten dat het niets voor je is, je bent nergens toe verplicht.

Na een theepauze kan je van 20:00 tot 21:30 actief meedoen aan oefeningen. Mensen die bij Bezielen de Reikicursussen gedaan hebben of nog volgen, kunnen op deze manier hun ervaringen delen. Geïnteresseerden kunnen de kracht van reiki ondergaan en bekijken. Verder ontvangen de mensen die hun Reiki-opleiding hebben afgerond hun certificaat.

Wat gaan we doen in deze bijeenkomst?

 1. Introductie in de Reiki,1, 2, 3a, 3b.
 2. Reiki-meditatietechniek met de groep (Waka & Reiju).
 3. Geschiedenis en verschillende invloeden.
 4. Energie-oefeningen om de reiki te voelen.
 5. Ingaan op vragen en persoonlijke onderwerpen.

Kosten reiki oefeningen introductie

De kosten van de reiki oefeningen introductie bedragen € 15,- p.p. Aanmelding via de agenda is verplicht, in verband met het aantal plaatsen.

Het lesboek ”Het oorspronkelijke “Reiki Handboek” van Dr. Mikao Usui is tijdens de Reiki introductie in te zien en is te koop voor €15,-

Wat is reiki?

Energie lichaam Reiki behandeling
Energie lichaam Reiki behandeling

Reiki is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van de levensenergie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde meridianen. Als de meridianen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

Bij een reiki-behandeling geeft iemand, de ‘gever’, de energie aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als “doorgeefluik”. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger. Reiki is een vorm van directe energieoverdracht naar jezelf en naar anderen (want beide zijn net zo eenvoudig).

Door een reiki-behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen.

De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een Reiki-behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki werkt ook op geestelijk niveau. Hierdoor is Reiki bijvoorbeeld toepasbaar bij zowel hoofdpijn als spanning, bij zowel verkoudheid als bij depressiviteit.

Reiki bij Bezielen

Na de reiki oefeningen introductie avond kun je besluiten tot het volgen van een reiki-cursus bij Bezielen:

Een Reiki-cursus bij Bezielen bestaat allereerst (Reiki I) uit een inwijding, wat betekent dat de juiste energiekanalen worden geopend. Verder leer je de grondbeginselen, en de verschillende handposities. Hierna kun je energie overdragen. Na afloop van de eerste cursus ontvang je dit boek over Reiki cadeau.

Reiki Masters
Reiki Masters

In de vervolgcursussen (II, III) worden de reikwijdte en het effect van de Reiki vergroot en word je ingewijd als Reiki-master. Het Reiki-masterweekend is de ‘grande finale’ waar alle kennis en praktijk samenkomen en je je meestergraad behaalt. Daarna kun je je eigen Reiki-praktijk openen. Daarna kun je contact houden met je medecursisten tijdens de Reiki-introductie- en oefenavond, waar nieuwkomers en geïnteresseerden mensen met ervaring kunnen ontmoeten. Ervaringen met reiki worden met elkaar uitgewisseld, en er wordt op elkaar geoefend.

Boek Reiki ticket

Er zijn momenteel geen toekomstige events.
0

Your Cart