Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Somatic Shamanic Dance – the power animals

Tijdens deze intensieve workshop maken we contact en verbinden ons opnieuw verbinden met onze intuïtie, hart en ziel. Innerlijke blokkades worden gezuiverd en onze eigen energetische frequentie verhoogt. Er worden verschillende sjamanistische technieken en oefeningen ingezet in combinatie met een cacao ceremonie en sound healing. Dit alles om uiteindelijk in de sjamanistische trance-dans je krachtdier te ontmoeten en te manifesteren wat jij nodig hebt om in je eigen kracht te staan en heel te worden.

 • Wat: Somatic Shamanic Dance (1 dag)
 • Wanneer: 10:00 – 19:00 uur
 • Waar: Rotterdam, Shakti Prana
 • Wie: Sharmila Chander (Gran Canaria), Ivo van Dijk en Fiona van Zoomeren
 • Datum: zaterdag 16 oktober
 • Deelnemers: Minimaal 10 maximaal 25
 • Kosten: €160,00
 • Ervaring: Sharmila heeft meer dan 15 jaar ervaring als alternatief therapeut en medicijnvrouw. Ze geeft energetische behandelingen, cursussen, ceremonies en retraites. Ivo is een ervaren muzikant die sinds een aantal jaar de ommezwaai heeft gemaakt naar het spirituele pad. Hij geeft ceremonies, sound/voice healing en begeleidt met zijn muziek verschillende soorten spirituele workshops.  Fiona geeft sinds 2011 behandelingen, ceremonies, sound healing en cursussen in Reiki en andere energetische technieken.
 • Aanmelden: onderaan deze pagina
 • Overig: Ook organiseren wij zweethut- en moonlodge ceremonies.

Wij volgen de RIVM Richtlijnen rondom Corona. 

Inleiding

Het Ontwaken kan alleen als we verbonden zijn met ons hart en onze intuïtie. Dans is een van de primordiale basisbehoeften van de mensheid en door de connectie te bevorderen met onze ziel en gidsen kan het Ontwaken sneller worden bereikt.

Wat is Shamanic Dance?

De Dans van de Ziel, een manier om je opnieuw te verbinden met je intuïtie, hart en ziel. Dit helpt je om je eigen innerlijk Licht te voelen, dit te versterken, te Zijn en van daaruit te leven. Tijdens de sjamanistische dans kom je in een trance-staat waarbij je je krachtdier ontmoet en uitbeeld in een dans. Deze dans lost stagnerende blokkades op, waardoor je Eenheid voelt en met behulp van de kracht van je hart je opnieuw verbindt met je ziel.

Voordat je deze staat kunt bereiken zijn er eerst een aantal oefeningen en technieken nodig. Het programma is zo opgezet om je optimaal voor te bereiden op de Dans van de Ziel.

Wat is een cacao ceremonie?

Cacao kennen we van chocolade. Bij een cacao ceremonie gebruiken we pure, rauwe cacao in een hoge dosi, wat een sterke bittere smaak bij zich draagt. Cacao is een plantmedicijn en staat, naast zijn fysieke voordelen, het meest bekend om zijn verbindende kwaliteiten; het creëert een zacht en liefdevol veld om op reis te gaan naar je hart. De spirit van de cacao bevat de ideale componenten en energieën om emoties te harmoniseren en spiritueel te geven wat je nodig hebt om de vereniging van de geest en het hart te stimuleren. Je laat los wat je niet meer dient en gaat op een diepe manier transformeren, zodat je een speciale en liefdevolle frequentie activeert in jezelf.

Tijdens de cacao ceremonie zal een sound healing gedaan worden, waarbij je door je proces wordt begeleid door intuïtieve live muziek van Ivo en Fiona. Hierbij worden verschillende instrumenten gebruikt, zoals bijvoorbeeld sjamanen drums, ratels, handpan, klankschalen, verschillende zangtechnieken en meer.

Let op: Op fysiek niveau verhoogt het je hartslag, hierdoor kunnen mensen met hartklachten helaas niet deelnemen. Zwangere vrouwen kunnen wel meedoen, maar krijgen een aangepaste dosis zodat het veilig is voor het kindje. De hartslag wordt dan vergelijkbaar met een fysieke inspanning zoals hardlopen, welke niet slecht is voor de kleine in de buik. Juist de verbinding met het hart is een enorme verrijking om te ontvangen als aanstaande moeder.

Resultaat

 • Blokkades worden opgelost, balans wordt hersteld en een transformatie in gang gezet.
 • De verbinding met je Ziel wordt hersteld, waardoor je de Eenheid en verbinding met het Geheel herinnert en kan ervaren.
 • Je hebt connectie gemaakt met je intuïtie en hart. Daardoor kun je gemakkelijker antwoorden en boodschappen ontvangen van je gidsen, die je helpen en op je pad begeleiden.
 • Je hart is geopend en je kunt vanuit een liefdevolle frequentie leven.
 • Je energie frequentie wordt verhoogd, waardoor je meer energie, liefde en levensvreugde krijgt.

Begeleiders

 

Sharmila Chander speciaal overgevlogen uit Gran Canaria, is een spontane, gepassioneerde en goedlachse alternatieve therapeute met een groot hart. Ze weet als geen ander mensen te verbinden met hun intuïtie en te begeleiden naar hun Ware Zijn. Dit doet ze op een authentieke manier met behulp van haar gidsen en liefde.

Ivo van Dijk is binnen zijn energetisch werk een kei in het gronden van mensen en kan direct tot de kern van het probleem komen. Hij doet dit vanuit een sterke mannelijke focus en kracht, maar met veel zachtheid, begrip en geduld. Zijn muziek is daarvoor zijn belangrijkste tool. Ivo is professioneel muzikant, is geregeld te vinden in het theater met dansers, geeft plant medicijn ceremonies, organiseert sound healings en componeert muziek voor o.a. videogames.

Fiona van Zoomeren is een enthousiaste vrouw, wiens specialiteit ligt in polariteiten in balans brengen en schoonmaken en zuiveren van blokkades en energielijnen. Vanuit het vrouwelijke aspect en haar hart creëert ze een warme veilige plaats om processen in gang te zetten, te doorlopen en integreren.

Programma 

10:00 uur – Aanvang
Welkom met een kopje thee, waarna we de intenties delen met een talking stick.
11:00 uur – op Zoek naar de Ziel
Sjamanistische oefening om in contact te komen met je subtiele energetische lichaam ofwel je Ziel, om in je ware essentiële kracht te gaan staan.
12:00 uur – Lunch
Lichte vegetarische en veganistische lunch.
13:00 uur – Krachtcirkel
Leer vanuit je hart te luisteren naar de gidsen, die altijd signalen geven om je te begeleiden op je weg.
14:00 uur – Cacao Ceremonie & Sound Healing
We doen dit ritueel om onze hartchakra te openen en ons innerlijk kind te eren. Tijdens de ceremonie ontvang je een Sound Healing en persoonlijke schoonmaak van het energetische en mentale lichaam.
15:30 uur – Shamanic Dance en de Krachtdieren
Eenieder heeft een spirituele connectie met hun dierengids. Als je de trance toelaat en zo in een hogere vibratie komt tijdens de dans, wordt je bekrachtigd door je totemdier en gidsen. Ontvang de berichten of signalen van de dieren gidsen en laat je leiden door de muziek om energetische blokkades los te laten en je persoonlijke energie te verhogen.
18:00 uur – Nabespreking, soep & afsluiting
We sluiten de dag af met een nabespreking onder het genot van een warme vegan soep met brood.

Algemene opmerkingen

 • Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen en de dag vindt doorgang vanaf minimaal 10 aanmeldingen.
 • Zowel mannen, als vrouwen, als anders identificerenden zijn welkom.
 • Yogamatjes en kussens zijn aanwezig. Neem voor de cacao ceremonie en sound healing zelf een dekentje en/of hoofdkussen mee als je dat wenst. Deze zijn NIET op locatie aanwezig.
 • Draag comfortabele kleding waarin je je gemakkelijk voelt om uitbundig in te kunnen dansen.
 • Het is aan te raden voor deze intensieve dag geen alcohol, drugs of vlees te nuttigen (kip en vis kan, houd het beperkt). Je fysieke systeem kan door dit dieet aan te houden beter loskomen tijdens deze dansceremonie.

Kosten en aanmelden

 • De kosten van de Shamanic Dance zijn €160,- p.p. inclusief eten en drinken.
 • Aanmelden kan via het formulier onderaan.
 • Let op: je aanmelding geldt pas wanneer je betaald hebt, dus wees hier op tijd mee.

Boek Shamanic Dance

Somatic Shamanic Dance

 • Prijs:
 • 0,00 €
 • DD dash MM dash JJJJ