Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Vrouw

Bij Bezielen kun je nu ook terecht voor vrouwen retraites. Vrouwenwerk brengt je in contact met je vrouwelijke Essentie. En helpt je je te verbinden met je diepste verlangens en passies. Laaf jezelf aan een zachte bedding van vrouwen en leer jezelf op een nieuwe manier kennen. We bieden je de kans om je vrouwzijn te verrijken met een gevarieerd weekprogramma. In 2021 kun je je vrouwzijn verdiepen bij Casa Amrita in Italië en er vindt nog een week plaats in Nederland. Ingrid Svasti Goudsmit & Esmé Ritstier bieden hier een inspirerend programma die je vrouwenhart zal ontmoeten en inspireren.

Ook bieden we Zweethut ceremonies alleen voor vrouwen. De vrouwenceremonie in de zweethut gaat over het omarmen van alles wat is, wie je bent en wat je wil betekenen voor de wereld. Een magische reis naar het innerlijke vuur.

Wat houdt het in?

Wanneer vrouwen bij elkaar komen gebeurt er iets magisch. Onze vrouwen retraites zijn er op gericht een fijne bedding te creëren, waarin vrouwen weer thuis kunnen komen bij zichzelf en hun vrouwzijn kunnen vieren en verdiepen.
Bij Bezielen bieden we diverse dagen, weekenden en weken om met andere vrouwen samen te zijn en dieper in je vrouwelijke essentie te zakken. Of je nu een zakenvrouw bent, coach, yoga teacher, healer, moeder, single bent of niet. Hier zijn alle vrouwen welkom, wat je achtergrond ook is. Hier kun je gewoon vrouw zijn, precies zoals je bent.
Wees welkom lieve vrouw in een van onze vrouwen retraites en/of moonlodge ceremonies.