Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Ons lichaam kan zoveel meer dan je denkt! Wij willen je inspireren om je volledige potentieel te ontdekken, door het trainen van ademhaling, focus en respons. Met kou als belangrijke sleutel. Bezielen werkt nauw samen met de Ice.Club, waarmee ze challenges, weekenden en intensieve 5-6 daagse trainingen organiseert. Je kan gratis meedoen met de 30 dagen CoolChallenge. Al meer dan 8.000 mensen gingen je voor.

Activiteiten

Ben je klaar voor een duik in het diepe? Ga de verbinding aan met je innerlijke kracht door het toepassen van krachtige technieken. We hebben een mooi lesprogramma uit ontwikkelt. De basis bestaat uit de Wim Hof methode.

Ervaar hoe het is om volledig open te zijn en je compleet te voelen!

Meld je aan voor onze activiteiten:

Cool Challenge

Wil je verlicht raken in het comfort van je huis? Je kunt ook meedoen met de Cool Challenge. Een programma waarin je in 30 dagen leert om op een ontspannende manier onder een koude douche te staan.

De voordelen van koud douchen zijn enorm, zowel fysiek als mentaal. Onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse routine van koude douches leidt tot 30 procent minder ziekteverzuim op werk en een verhoogd energieniveau. Alles wat je nodig hebt: 60 seconden per dag. De Cool Challenge is een programma van 30 dagelijkse koude douches, waarbij we je voorzien van online ondersteuning. Grat-ijs!

Wat is de winst?

Alle evenementen zijn een reis door een of meer lagen van bewustzijn. Op deze trip zijn er diverse voordelen:

  • Verhoog je energieniveau
  • Versterk je immuunsysteem
  • Beïnvloed je zenuwstelsel
  • Ontgift je lichaam
  • Verbeter je spierherstel

Wim hof legt je uit waarom: