Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Deze geweldige week is een complete lichaam, ziel & zentraining. Om jezelf te voelen en herontdekken. We openen de zintuigen door therapeutische verwennerij expressies zoals Flamenco dans, Japanse Okido yoga en praktische meditaties. We geven je ook genoeg ruimte om het mooie eiland te verkennen.

 • Wat: Yoga- & dansretraite in Mallorca
 • Wanneer: 25 – 31 oktober 2020
 • Waar:   Pollensa, Mallorca
 • Wat is het niet: relax vakantie aan het zwembad
 • Deelnemers: minimum 10 personen
 • Kosten: € 699
 • Meer: Lukt het niet in oktober, denk dan aan de Gezondheidsreis India in november of de yoga, meditatie & mindfulness weekenden op de Veluwe

Inleiding

Tijdens deze speciale retraite in Mallorca bieden we een fantastisch programma in een spectaculaire villa met sublieme gepassioneerde flamenco dans en Japanse Okido yoga. Er zijn activiteiten in de natuur en zo vieren we samen het leven. We komen samen bij zonsopgang op de top van de meest spectaculaire panoramische plekken. De hoogtepunten van de retraite zijn lekker dansen en eten van een echte Italiaanse chef en goed gezelschap. Laten we onze vijf zintuigen prikkelen en contact maken met ons innerlijk.

Over de Yoga- & dansretraite in Mallorca

In deze week vertoeven wij op perfecte locatie, waar plek is voor vrijheid en vooral aandacht voor onze conditie en gezondheid. Door de dagelijkse Japanse yoga leren we weer van je lichaam te houden, geven we de aandacht aan het voelen en herontdekken van onze passie voor het leven, na een turbolente en intens jaar met vele ook drastische verassingen. Door werk, stress, vergeten sommigen tijd te besteden
aan ons lichaam, contact wordt steeds minder, zodoende werken we vooral aan ontlasten van verstopte emoties en opladen van frisse energieën door middel van de Contact workshops. We maken wij ons klaar voor de drie laaste dagen passioneel Flamenco dans te kunnen leren, we leren simpele danstechnieken “Palmas” handklappen, mooie choreografie en taconeo “voeten werk door de zeer ervaren dansleraar en geweldige choreograaf Alejandro Rodríguez.

Elk programmaonderdeel is vrijblijvend. Mocht je ergens niet aan mee willen doen, informeer ons dan wel even.

Contact workshop

“Contact” is een mix van Japanse Okido Yoga-principes, Kyo Ka Ho en Meiso Shiatsu-massagetechnieken. Overmatig gebruik van moderne technologie door de jonge generatie zorgt voor stijve lichamen en eenzaamheid. Met “Contact” masseren en gebruiken we het hele lichaam, oefenen we kata’s, drukpunten, rekoefeningen en houdingen bij koppels. Door het aanbieden (actief) en ontvangen (passief) leren we meer over lichaamsbewustzijn en creëren we mind-emptyness. Het is ook buitengewoon ontspannend. “Contact” verbetert uw gevoeligheid en geeft u een oxyticineboost.

Oki Do Yoga

Masahiro Oki was de oprichter van Okido Yoga en Yuji Yahiro zet nu zijn erfenis voort om de menselijke ontwikkeling te bevorderen door de holistische training van lichaam, geest en houding. Okido is een Japanse vorm van yoga met de sterke kant (yang) en ontspannen (yin). Okido Training verhoogt je levenskracht, moedigt persoonlijke kennis aan, het wordt vaak beoefend om de wilskracht te verbeteren en je aangeboren talenten te ontwikkelen

Flamenco dansworkshop

De combinatie van verfijnde techniek en indrukwekkende expressiviteit maakt Alejandro Rodríguez tot een bailaor die altijd met succes de aandacht van het publiek concentreert. Het pad dat deze kunstenaar vanaf zeer jonge leeftijd heeft gevolgd, heeft hem ertoe gebracht de ervaring en volwassenheid te verwerven die nodig is om zonder toevoegingen en stevig zijn eigen artistieke essentie te kunnen laten zien.

Locatie

Gran luxe privévilla ligt in Crestaxt, op 8 km van Pollença. Het is een geweldige oude Spaanse finca die volledig is gerenoveerd. Het heeft 7 ruime suites met eigen badkamer, goed voor zestien personen. Er is een enorme tuin met zwembad, chill-gebieden, tennis, spa-sauna en jacuzzi. Een enorme keuken en eetkamer, woonkamer en de vele terrassen in de groene omgeving geven je een geweldig gevoel van vrijheid.

Bij regenachtig weer doen we alle yoga workshops binnen.

 

 

 

 

 

 

Puerto Pollensa environment

Gelegen in het noorden van Mallorca, heeft de haven van Pollensa een kostbare bergachtige omgeving en zit vol met kleine rotsachtige wilde baai, lange zandstranden en oude kleine dorpjes. De zondagsmarkt in de stad Pollensa is een must see en gaat de 365 op Calvari stappen in de stad geeft een fantastisch uitzicht op de oceaan en de heuvel van Puig Maria direct tegenover.

Begeleider

Kim Shiny is geboren in Seoul en opgevoed door Nederlandse ouders in Nederland.
Ze promoot een kwaliteitsvolle levensstijl die begint met een gezonde levensstijl: eet, denk en beweeg gezond.
Ze studeerde aan de Okido yoga mikkyo University Academy Teacher training met Japanse meester Yuji yahiro. Is een gecertificeerde reflexologie massage therapeut sinds 1994, meiso shiatsu en okido yoga instructeur met meer dan 25 jaar ervaring in het vak.
Ze biedt Okido yogasessies aan, yoga van binnenuit: Soul food – vegetarisch, kookworkshops, professionele massagecursussen. Ze specialiseerde zich in het organiseren van inspirerende kwaliteit yoga retraites met buitenactiviteiten zoals wandelen, kungfu, dans en muzikale evenementen.
 

 

Programma

07.30: Zonsopgang Okido yoga sessie
09.00: Gezond vers ontbijt
09.30 – 12.00: Flamenco dansen (donderdag en vrijdag)
10.00 – 17.00: Vrije tijd (spa, jacuzzi, zwembad, tennis, massages of bezoek de omliggende dorpen en stranden)
12.00: Picknick lunch (in de villa of om mee te nemen)
18.00 – 20.00 uur: Workshops
maandag: Contactworkshop
dinsdag: Pasta kookworkshop
woensdag: Flamenco dansworkshop
donderdag: Yoga & Contact workshop
vrijdag: Yoga & Contactworkshop
20.30: Diner

Op vrijdagavond is er een Musical buffet en dans (Flamenco met Alejandro Rodriguez).
Woensdag: Hiken (40 min) naar het klooster Puig Maria.

Gedurende de dag is er genoeg tijd voor geboekte massages.

Soulfood:

Gedurende de retraite serveren we Soulfood – vegetarische gerechten op basis van oosterse energetische fusion met mediterrane recepten.
Het diner zal worden bereid door Cristina, onze Italiaanse chefkok en zorgt voor culinaire hoogtepunten.

 

Optioneel

*Gedurende de week, kan je reserveren voor relax massages
*Mogelijkheid tot fietshuur
*Boottocht naar het exclusieve Playa de Formentor vanaf Puerto Pollença

Algemene opmerkingen:

 • Minimaal tien / maximaal zestien deelnemers
 • Zowel mannen als vrouwen
 • Overnachtingen zijn in een gedeelde kamer (3 personen)

Kosten en registratie

• Kosten yoga- & dansretraite € 699 p.p. (gedeelde kamer met 3 personen)
(€ 799 p.p. gedeelde kamer met 2 personen)
• Inclusief 6 overnachtingen
• Inclusief transfer naar het vliegveld
• Inclusief ontbijt, picknick lunch, diner
• Minimum 10 maximum 16 deelnemers
• Registratie onderaan de pagina
• Prijzen zijn exclusief vluchten
• Deelname is definitief na ontvangst betaling

 

Yoga- & dansretraite Mallorca

 • DD dash MM dash JJJJ
  Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze reis. En ik sluit zelf een annuleringsverzekering af.