jouw plek voor inspiratie

Seizoenskaart Yoga

Bij Bezielen wordt de klassieke vorm van yoga gegeven, hatha yoga. De lessen bestaan uit asanas, flow, balans, ademhaling, ontspanning en meditatie. We werken aan ontspanning vinden in de spanning, verdieping in de oefeningen, aan het in aandacht blijven en je met zachtheid kunnen overgeven aan de mogelijkheden van het lichaam. Ook komt de yoga-filosofie aan bod. Waar gaat yoga eigenlijk over? En hoe kan ik dit toepassen in mijn dagelijks leven?

Bij Bezielen vind je twee yoga docenten:

Bezielen yoga in Schoorlse Duinen: Mario van den Bree & Linda Koemen

De lessen bij Bezielen zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Onze filosofie is dat je iedere les opnieuw met yoga begint; elke keer bekijk je weer wat het je brengt.

Seizoenskaart yoga

Yoga bij Bezielen Rotterdam
Yoga bij Bezielen Schoorl

Ben je overtuigd van yoga en wil je voor langere tijd lessen volgen bij Bezielen? De seizoenskaart biedt dan uitkomst. Normaal kost een yogales bij Bezielen €15,-

Voor een heel seizoen (13 lessen) koop u een seizoenskaart.  Totaalprijs is € 125,- Mocht je instromen, dan betaal je de lessen die nog komen gaan.

De voorwaarden: indien je binnen de looptijd van de kaart geen gebruikt maakt van de lessen is er geen geld retour. In de week dat je niet naar de les kan komen kan, in overleg met de leraar waarvan je les hebt, gekozen worden voor een andere les uit het weekrooster.

Ben je geïnteresseerd in een seizoenskaart yoga? Schrijf je via onderstaand formulier in.

0

Your Cart