jouw plek voor inspiratie

Je kunt een seizoenskaart kopen om yoga bij ons te beoefenen. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken? Dan kun je een proefles nemen. Na de les kun je beoordelen of je verder wilt bij ons, en zoja, hoe vaak.

Yogatarieven

  • Proefles                                € 10,-
  • Seizoenskaart (13 lessen) € 125,-
  • Losse les                               € 12,-

Seizoenskaart yoga
Voor een heel seizoen (13 lessen) koop je een seizoenskaart. Totaalprijs is €125.- Mocht je instromen, dan betaal je de lessen die nog komen gaan.

Proefles & losse les yoga
Een proefles kost €10,-. Wil je een losse les volgen, dan kan dat voor €12,- Meld van tevoren wel bij de betreffende docent dat je aan de les deel wilt nemen.

Voorwaarden en aanmelden
Je geeft je op voor een vast tijdstip, een vaste dag, bij een vaste docent. Je hebt keuze uit onderstaande lesmomenten per week. De lessen worden gegeven in Rotterdam.

Mocht je een les missen, dan is restitutie van het lesgeld helaas niet mogelijk. Wel kun je de les inhalen op een ander moment en bij een andere docent, mits er plek is. Dit kan maximaal 3 keer per seizoen. Geef het door aan je docent en deze kijkt voor je of het mogelijk is.

Docenten

Bij Bezielen vind je vier docenten:

Bezielen yoga in Rotterdam: Mario van den Bree, Sanja Miletovic, Esmeralda Ritstier.
Bezielen yoga in Alkmaar: Jaap Spaans.

De lessen bij Bezielen zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Onze filosofie is dat je iedere les opnieuw met yoga begint; elke keer bekijk je weer wat het je brengt.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je via onderstaand formulier in.

0

Your Cart