Plek van persoonlijke groei en inspiratie

WHM Workshop inclusief ijsbad

Voor het bedrijfsleven op maat.

Wat houdt dit in?

De Wim Hof methode is genoemd naar Wim Hof, beter bekend als de ‘iceman’. Inmiddels is bewezen dat deze methode lichaam en geest versterkt en stress tegengaat. Een vitalere werknemer: niet alleen goed voor de werknemer zelf, ook voor uw bedrijf!

Want: sterker immuunsysteem, verhoogde concentratie en wilskracht, verhoogde creativiteit, sterkere focus, concentratie en vastberadenheid, meer energie, beter slapen, betere sportprestaties, sneller herstel, minder stress en minder snel koud.

Bedrijfsuitje/ Teambuilding Wim Hof

Een mooie ochtend/ middag voor uw 

Voorbereiding

 

personeelsleden. Bezielen biedt de mogelijkheid met uw bedrijf een training op maat te volgen. De duur, locatie en precieze invulling van de training gebeuren in overleg. De workshop kan plaatsvinden in het bedrijf; bij een van de locaties van Bezielen; of in een speciaal afgehuurde locatie zoals een klooster op de Veluwe.

Een workshop in de wimhof methode, waarin niet alleen de ervaring telt, maar ook gelijk een vitaliteitstraining is. Een standaard workshop duurt 3,5 uur en is inclusief een ijsbad. U kunt de workshop uitbreiden met 30 minuten yoga om het lichaam ‘los’ te maken zodat de ademoefening nog beter tot zijn recht komt.
Een kortere workshop met of zonder ijsbad behoort ook tot de mogelijkheden.
WHM ijsbad verzorgd voor het programma ‘De 3 sterrencamping’ met Nick & Simon

Een aantal voorbeelden waar u aan kunt denken:

 • Teambuilding / bedrijfsuitje Wim Hof Methode  – 2,5 uur – op uw eigen locatie – Workshop inclusief ijsbad
 • Teambuilding / bedrijfsuitje Wim Hof Methode  – Dagdeel (4 uur) – op uw eigen locatie – Workshop inclusief ijsbad
 • Teambuilding / bedrijfsuitje / lunchbreak Wim Hof Methode  – 1,5 uur – op uw eigen locatie – Workshop zonder ijsbad
 • De vitale werknemer: Cool Challenge – 1 uur – op uw eigen locatie – Inspiratie talk Wim Hof Methode + deelname aan de CoolChallenge (30 dagen lang koud afdouchen) met email begeleiding met veel tips en tricks.

Wordt geïnspireerd om met deze methode te starten, en zo je vitaliteit te sterken.

Trainers

Linda Koeman is gecertificeerd trainer in de Wim Hof MethodeLinda Koeman is yogadocent en gecertificeerd trainer in de Wim Hof-methode, die ademhaling, focus combineert om kou en extreme omstandigheden beter te kunnen doorstaan. Linda Koeman, docent in de Wim Hof-methode bij Bezielen In 2014 paste Linda de methode toe toen ze de Kilimanjaro beklom met Wim in een recordsnelheid de Kilimanjaro.  In 2015 nam ze deel aan de liefdadigheidsrun Ice4Life op IJsland. In het zelfde jaar was Linda mede-oprichter van de Cool Challenge, een publieksonderzoek onder ruim 3000 mensen naar de effecten van koud douchen. De resultaten waren opzienbarend, met bijna 30 procent minder ziekteverzuim en een algeheel gevoel van meer energie. Bezielen organiseert live evenementen om je de voordelen te laten ervaren van bewust ademhalen, het toepassen van focus en het observeren van je mentale en fysieke respons.

Ronald Smit Linda Koeman is gecertificeerd trainer in de Wim Hof Methodeis een gepassioneerd en ervaren Personal Trainer, Ademcoach en (docent) Hormoonfactor Trainer. Hij is een gecertificeerd trainer in de Wim Hof-methode. Het is zijn doel om op zoek te gaan naar de disbalans tussen lichaam en geest van de deelnemers en hierin tools aan te reiken om dit tegen te gaan. Een juiste ademhaling en dan met name de Wim Hof Methode is voor hem hierin een belangrijk middel geworden. Met een achtergrond in het bedrijfsleven en sport verzorgt Ronald al meer dan 10 jaar trainingen, lezingen, zomer- en winterexpedities en workshops op maat voor particulieren en bedrijven op elke locatie in binnen- en buitenland.

Aanvragen bedrijfsuitje Wim Hof Methode

Teambuilding WHM

 • Graag hier aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.


 • Bezielen
  Innsbruckweg 226
  3047 AH Rotterdam
  info@bezielen.nl 010-7860313