Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Ben jij op het pad van bewustzijn en mis je iets in je leven? Verlang je naar een meer verbonden, voller leven, met anderen? Of loop je tegen overspannenheid of een burn-out aan? Met een lichaamsgerichte holistische coach leer jij je volle potentieel leven. Om je hoofd én hart te laten spreken, en om authentiek en verbonden te zijn. Zonder stress en gedoe.

  • Wat: Je lichaam en intuïtie als kompas leren gebruiken
  • Wanneer: op afspraak
  • Tijdsduur: 1,5 uur
  • Waar: Culemborg of op locatie
  • Behandelaar: Lars Lutje Schipholt
  • Kosten: €90,-
  • Aanmelden: hieronder

Vertrouwen en helderheid wat te doen

Je wordt uitgenodigd stappen te maken in je persoonlijke groei en bewustzijn. Om zo belemmerende patronen los te laten en te kijken naar wat écht bij jou past. Gevolg: je krijgt meer regie over je leven. Je gaat bijvoorbeeld inzien wat veel energie kost of stress oplevert, waarom je onvoldoende toekomt aan wat je echt wilt of waarom je weinig flow ervaart. Of hoe je in je authentieke kracht terecht kunt komen door zowel je mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten te leven.

Met onze spiegel doorbreek je je eigen vicieuze cirkel en kom je meer in de flow. We ontmantelen je wat jou tegenhoudt om verder te groeien. Samen pellen we af wat ‘oud’ is en van ‘het nu’ en daarmee wat jou en van de ander. Zodat je meer verbonden raakt met de realiteit en zo meer regie kunt nemen over je werk en leven.

We helpen je minder vanuit je impuls te reageren of in de actie te schieten en daarmee schijnoplossingen na te jagen. Bij mij leer je meer congruent te zijn met wie je werkelijk bent en meer te ‘zijn’. Hiermee creëer je aantrekkingskracht en beklijft wat je doet, zonder jezelf uit te putten of voorbij te lopen.

Door meer te luisteren naar lichaamssignalen word je je bewuster van wat er gebeurt in interactie met anderen. Je leert meer te vertrouwen op je intuïtie en wie je werkelijk bent en leert deze in te zetten als verbindende én voorwaartse kracht.

Je verlangen leven

Op een voor jouw veilige en openende manier gaan we op zoek naar de wortel van wat je onbewust in de weg zit. Innerlijke blokkades waar je je cognitief niet bij kunt. Je zult merken hoe door meer bewustzijn en presence (aanwezigheid in het nu) een verbindende en voorwaartse kracht ontstaat. Je wordt je bewuster wat de kracht is van authentiek, intuïtief en effectief ‘zijn’!

Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou en je leven wat erin zit. Zo ga je meer je diepere verlangens leven en je authentieke zelf omarmen. Waarmee het leven zich meer ontvouwt.

Behandelaar

Lars Lutje Schipholt is holistisch coach en spaceholder van bijeenkomsten. Hij heeft 10 jaar ervaring met meditatie, bewustzijns-, lichaams- en traumawerk. Zijn kracht is om in korte tijd de veiligheid te bieden, die je helpt te ontspannen en dieper te kijken naar wat zich wil ontvouwen.

Coaching aanvragen

Hiermee geeft u aan interesse te hebben in coachen. Wij zullen dan contact opnemen. Verder kunnen we dan ook aangeven wat u kan verwachten.