Plek van persoonlijke groei en inspiratie
Wie gunt zichzelf nog de tijd om even stil te staan? En te luisteren naar wat het hart je ingeeft?
Kom weer thuis bij jezelf in stilte. Even geen afleiding, verplichtingen of verwachting.

Wat is stilte?

Stilte is niet het tegenovergestelde van geluid of rumoer. Het is de rust die altijd op de achtergrond aanwezig is.

Wat kun je verwachten in stilteperiode?

In stilte is er alle ruimte voor jezelf. Hier breng je de aandacht weer even helemaal terug bij jezelf. Door rust te brengen in je hoofd en systeem vind je weer helderheid en opent je hart, waardoor je liefde weer kunt ervaren.

Waaruit bestaat een stilte retraite bij Bezielen?

Kom eens proeven aan stilte tijdens onze stiltedagen, stilteweekenden en stilteweken bij Bezielen. Het programma is voor iedereen toegankelijk met en zonder ervaring. Je wordt begeleid door ervaren docenten die het zijn in stilte en meditatie tot in den diepte zelf hebben beproeft en ervaren.
Met lichte yoga oefeningen die zorgen dat je je lichaamssysteem ontspant en in balans brengt en diverse meditatie en ademhalingstechnieken vanuit diverse spirituele tradities, zul je gevoed en geïnspireerd weer naar huis gaan.
In onze stilte retraites leer je tools die je helpen om die stille ruimte en rust van het hart altijd weer terug te vinden in jezelf. Waar je ook bent.
Het aanbod is divers en wordt door meerdere teachers begeleidt.

Begeleiders

Femke Noordijk is de afgelopen 25 jaar ben werkzaam geweest in de hulpverlening en sinds 10 jaar tot de ontdekking gekomen dat de stilte ook zoveel hulp bied. Deze verbind met je eigen bron. Als persoon vind zij het belangrijk om jou de ruimte te geven. Je te helpen om vanuit je denken naar je voelen te gaan. Vanuit het voelen kom jij bij je eigen antwoorden. Femke helpt je door rust en ruimte te bieden en contact te maken met jezelf. In deze retraites helpt ze je te verbinden met jezelf. Door middel van de natuur, meditatie of een creatieve opdracht. Vanuit het innerlijk weten en jou inzichten van dit weekend helpt Femke je om concreet te worden hoe dit vorm te geven in het dagelijks leven. Naast deze retraites biedt ze coaching en trainingen en bezinningsdagen en weekenden.

Anjanidebie Makhaisingh maakte kennis met Mauna Dhyana (stilte meditatie), toen zij als kind leerde in stilte te mediteren, dit was meestal een ½ uur tot een uur of soms nog wel langer. 
Vanuit haar roots en opvoeding is spiritualiteit een onderdeel van het dagelijkse leven, hier werd thuis heel veel aandacht aan besteed.
Stilte is Anjanidebie ook hedendaags niet vreemd. Het is altijd een vast onderdeel in haar leven gebleven.

Anjanidebie is een ayurvedische en yoga therapeute en werkt vanuit de klassieke ayurvedische filosofie om zo optimaal aan gezondheid en welzijn van mensen te werken. Daarnaast heeft zij in een 10-daagse stilte retraite in vipassana meditatie waardevolle verdiepingen en inzichten verkregen.