Alternatief weekendje weg? Ontspan op de Veluwe!
Op dit moment zijn geen evenementen
Mindfulnessweekend op de Veluwe

Neem een stap en maak eens tijd voor een weekendje weg, helemaal voor jezelf! Bezielen biedt hiervoor speciale weekenden, om extra diepgang te geven aan je yogapractice, meditaties, mindfulness of als kers op de taart van je reiki-opleiding.

Persoonlijke groei

De weekenden zijn ook ontworpen als bijzonder moment van aandacht voor jezelf, voor inkeer en eerlijke reflectie. Niet zelden resulteert dit in een dankbare ontlading bij de deelnemers, en een blijvende waardevolle herinnering. Dit legt volgens ons de basis voor verdere persoonlijke groei. Bezielen biedt aansluitend op de weekenden tal van activiteiten die je in dit proces kunnen ondersteunen.

Locaties

De locaties helpen hierbij enorm mee: natuur is volop aanwezig, rust altijd binnen handbereik en er wordt met bezieling voor je gezorgd. Zo is ashram Sada Shiva Dham een oase van ontspanning aan de bosrijke rand van de Veluwe. En de voormalige antroposofische kerk, ligt in de schoot van de prachtige Schoorlse duinen. En Schweibenalp in de Alpen van Zwitserland.

Ga je mee een weekendje weg?

Bekijk het aanbod om te zien wat je voorkeur heeft.

Bekijk hier een impressie van de retraite op de Veluwe, een alternatief weekendje weg:

Lokatie in zwitserland

Weekend Zwitserland

About the research

Bezielen Academy is co-operating with a team of Maastricht University in a study among participants of our retreats in the Veluwe, Netherlands. Participants of the retreat will be offered the chance of taking part in this study. Read an outline of the team’s approach below.  We are a team of researchers in the Netherlands who study the effects of various altered states…

0

Your Cart