jouw plek voor inspiratie

Bezielen biedt coaching en counseling aan individuele personen, en aan groepen. Ons aanbod:

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De gecoachte (of coachee) leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de gecoachte. Bij coaching van groepen zoekt de coach naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep.

Mario van den Bree
Mario van den Bree

Het moet klikken tussen de gesprekspartners. Coach en gecoachte moeten elkaar respecteren en elkaars meerwaarde zien. Springt er geen enkel vonkje over? Dan is het verstandig te zoeken naar een betere match. Het rendement van coaching staat of valt met regelmaat: geregelde bijeenkomsten en tussentijds de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Tijdens de sessies vindt terugkoppeling plaats en worden vervolgacties bepaald.

Coaches bij Bezielen

Bij Bezielen zal Mario van den Bree het eerste aanspreekpunt zijn. Hij heeft jaren ervaring met persoonlijke begeleiding en groepswerk.

De volgende mensen zijn beschikbaar.

Coaching op maat

Je kunt bij ons terecht voor de volgende methoden:

 • Gesprekstechnieken
 • Psychokinesiologie
 • Familieopstellingen
 • Systemisch werk van ziel & trauma
 • Organisatieopstellingen voor werk en leven
 • Energetische constellaties
 • Emotioneel lichaamswerk
 • Spiritueel Respons Techniek SRT
 • Voeding en gedrag
 • Sport en training
 • Biofeedback
 • Retreat op Veluwe en Himalaya India
 • Doorverwijzingen naar derden

Vertrouwelijkheid

Bij coachingsgesprekken komen vaak persoonlijke thema’s aan de orde. Belangrijk is dat deze onderwerpen in een sfeer van veiligheid en vertrouwen kunnen worden besproken. Een veilig leerklimaat betekent ook dat de opdrachtgever (bijvoorbeeld de baas van de gecoachte) slechts over de hoofdlijnen van het coachingstraject wordt geïnformeerd.

Coaching bij Bezielen: door de relatie aan te gaan met jezelf kan je ook open staan voor de ander
Door de relatie aan te gaan met jezelf kan je ook openstaan voor de ander

Doel en middel

Een goede coach vráágt en vraagt dóór. Hij of zij geeft geen instructies, dwingende adviezen of richtinggevende suggesties, maar stelt vragen om een maximaal effect te bereiken. De antwoorden leiden tot meer begrip, een hogere motivatie en een beter leerrendement.

Hebben de inzichten die worden opgedaan in de coaching-sessies effect in de dagelijkse (werk)praktijk? Die vraag moet steeds centraal staan. Coaching is een middel, geen doel op zich. Coach en gecoachte moeten voortdurend verantwoordelijkheid afleggen van de bereikte en nog te behalen resultaten.

Een afspraak maken

Voorafgaand aan een coachingtraject wordt een intake afgenomen. In dit gesprek worden de centrale knelpunten en vragen geformuleerd. Hierna worden de gepaste vorm en duur van de coaching afgesproken en kan begonnen worden. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Coaching aanvragen

Hiermee geeft u aan interesse te hebben in coachen. Wij zullen dan contact opnemen. Verder kunnen we dan ook aangeven wat u kan verwachten.

Intakegesprek coaching

Behoefte aan coaching? Kosten intakegesprek: €90,- voor 2,5 uur inclusief BTW Vervolg privé-consult (op afspraak): €45,- per uur Kosten zakelijke consult (crediteur is bedrijf) €75,- per uur €125,- bij 2 uur aaneengesloten Inclusief BTW Aanmelden onderaan deze pagina Intakegesprek coaching Een persoonlijk gesprek of consult is een intakegesprek coaching waar u de mogelijkheid heeft om uw klachten, problemen en belangrijke aspecten van…

workshop coaching “Kom in je kracht”

Waarom workshop coaching “Kom in je kracht” Welke stappen ga jij zetten in deze bijzondere tijd, waarin er een nadrukkelijk beroep wordt gedaan om als volwassen in onze eigen kracht te gaan staan. Dat is een uitdaging én een kans het allerbeste van jezelf vorm te geven. En dat is nooit te laat… Dit kun je op eenvoudige wijze ontdekken en leren,…

Coaching expats and foreigners

Bezielen (or ‘Inspire’) offers personal coaching, both to individuals and groups. Exclusively for foreigners such as expats we present the option of coaching in English. Your personal problems or business-related questions will receive our complete attention. Why coaching? Aim of coaching is to increase the personal effectiveness of the person being coached (coachee). As for groups, coaching is designed to find and define…

Met mindfulness van je verslaving af

Met mindfulness van je verslaving af Yoga Magazine wijdde in de lente-editie een groot artikel aan Mario van den Bree van Bezielen en Rob . Jarenlang was Rob (45) verslaafd aan cocaïne. In de ontwenningskliniek kwam hij in aanraking met yoga: ‘Met vijf zware jongens vielen we als baby’s in slaap.’ Zijn yogadocent mindfulnesstrainer & coach Mario hielp hem afkicken: ‘Ik jank…

Biofeedback en neurofeedback

Krijg inzicht in wat het lichaam je vertelt. Biofeedback en neurofeedback is erop gericht de signalen van je lichaam meetbaar en zichtbaar te maken, zodat je van daaruit een heldere aanpak kunt bepalen. Hoe meten wij Biofeedback en neurofeedback Bezielen Academy heeft twee E4 Empatica units beschikbaar om realtime-metingen te kunnen doen. Resultaten van deze metingen van biofeedback en neurofeedback kunnen helpen bij het…

0

Your Cart