Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Kom uit je hoofd, in je lichaam met de Ice.Club Workshop Wim Hof Methode: ‘Self-awareness through cold’. Door het trainen van focus, ademhaling en respons maak je ongekende krachten los in jezelf. Met een cruciale sleutel: kou. Ervaar nu het ijsbad!

In deze workshop doen we krachtige ademhalingsoefeningen, trainen we focus om onze aandacht te versterken, en leggen we de principes uit van blootstelling aan koud water. En last but not least: je krijgt de gelegenheid om een ijsbad te nemen!

Boek met achtergronden en uitleg €16,95

Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is!

Voordelen workshop Wim Hof Methode

 • Verhoog je energieniveau
 • Versterk je immuunsysteem
 • Beïnvloed je zenuwstelsel
 • Ontgift je lichaam
 • Leer om je ademhaling te controleren
 • Leer een sterke en gecentreerde focus aan
 • Leer het vermogen om adequaat te reageren in het leven

Details workshop Wim Hof Methode

 • Locatie: in overleg met Linda
 • Spreektaal: Nederlands & Engels
 • Duur: 09:00 – 15:30
 • Kosten: €125,-
 • Meenemen: comfortabele kleren, korte broek, shirt, slippers, zwemkleding en badhanddoek
 • Hoe voor te bereiden: neem dagelijks een koude douche gedurende 60 seconden, waarbij je langzaam ademhaalt. Ideaal is deelname aan de 30 dagen Cool Challenge: je ontvangt gratis online ondersteuning. Aanmelden kan via de Ice.Club website.
 • Aanmelden voor het Ice.Club Workshop: via het formulier op deze pagina.

Trainers

Linda Koeman is gecertificeerd trainer in de Wim Hof MethodeLinda Koeman is yogadocent en gecertificeerd trainer in de Wim Hof-methode, die ademhaling, focus combineert om kou en extreme omstandigheden beter te kunnen doorstaan. Linda Koeman, docent in de Wim Hof-methode bij Bezielen In 2014 paste Linda de methode toe toen ze de Kilimanjaro beklom in een recordsnelheid. In 2015 nam ze deel aan de liefdadigheidsrun Ice4Life op IJsland. In het zelfde jaar was Linda mede-oprichter van de Cool Challenge, een publieksonderzoek onder ruim 3000 mensen naar de effecten van koud douchen. De resultaten waren opzienbarend, met bijna 30 procent minder ziekteverzuim en een algeheel gevoel van meer energie. Begin 2016 richtte Linda de Ice.Club op, met als doel om koud douchen bekender te maken bij een wereldwijd publiek. Ice.Club organiseert live evenementen om je de voordelen te laten ervaren van bewust ademhalen, het toepassen van focus en het observeren van je mentale en fysieke respons.

Hoe we werken

Ice.Club wil je begeleiden bij het bereiken van je volle potentieel. Om welke verandering dan ook mogelijk te maken is het nodig om eerst je huidige positie onder ogen te zien. Daar vandaan is het mogelijk om je opties en vermogens uit te breiden. Zo realiseer je uiteindelijk een transformatie naar een meer compleet en open bewustzijn. Essentieel bij deze verandering zijn de peilers van ademhaling, focus en respons. Met één sleutel: blootstelling aan kou. Het ijsbad is een perfecte manier om dit te doen.

workshop wim hof methode: het ijsbad
Ice.Club Workshop Wim Hof Methode: het ijsbad

Tijdens onze evenementen onderneem je een reis door verschillende lagen van bewustzijn. De ene keer voor een korte ontmoeting, de volgende keer voor een duik in het diepe met een totale ervaring. Dat is ontwaken in jezelf!

Boek workshop Wim Hof Methode

Er zijn momenteel geen aanstaande activiteiten.