Mindfulness workshop in Schoorl bij Alkmaar - Bezielen Academy
Op dit moment zijn geen evenementen

Of je nu jong of iets ouder bent. Een volle of juist een lege agenda hebt. Een optimist bent of misschien wat somberder in het leven staat. Indien je je leven op de rails hebt of juist iets mist… Het gevoel dat je maximaal wilt genieten kennen we allemaal! Minder drukte, meer overzicht, bewuster leven. Mindfulness maakt dit mogelijk. De mindfulness workshop van Bezielen Academy in Schoorl is een kennismaking met de populaire aandachtstraining.

  • Wat: mindfulness workshop
  • Wanneer: iedere maand op donderdagavond van 19.00 tot 22.00
  • Waar: Schoorl bij Alkmaar (lees meer over onze locatie)
  • Deelnemers: 10 tot 15 mensen, gemengd
  • Trainer: Mario van den Bree
  • Kosten: €45,-
  • Aanmelden: onderaan deze pagina
  • Overig: de mindfulness workshop is een goede voorbereiding op het overige aanbod aan mindfulnesstrainingen bij Bezielen Academy.


Video met mindfulness-trainer Mario van den Bree midden op het Hofplein in Rotterdam

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een vorm van aandachtstraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen. Je zult er je hele leven plezier van hebben.

Inmiddels is mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering. Bij een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie.

Mindfulness workshop Schoorl bij Alkmaar
Mindfulness workshop

De kern van deze aandachtstraining ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat zich in jou voordoet. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Onaangename gevoelens en gedachten zijn over het algemeen niet echt welkom, zoals wij allemaal weleens ervaren. Je ontwikkelt een manier om hier op een vriendelijke en geïnteresseerde manier naar te kijken. Het aanbod van Mindfulness bij Bezielen helpt weerstand weg te nemen en op een effectieve wijze om te gaan met deze gevoelens.

Over de mindfulness workshop

Tijdens deze mindfulness workshop maak je een avond lang intensief kennis met mindfulness. De workshop is zeer geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met mindfulness en is een uitstekende voorbereiding op de basistraining mindfulness, of om de aanwezige ervaring met mindfulness op te frissen.

Na een korte introductie wordt gewerkt met meerdere soorten oefeningen, die altijd bruikbaar zijn in je dagelijks leven. Thee of koffie met koek zijn inbegrepen en die worden natuurlijk mindful genuttigd! Na afloop ontvangen de deelnemers een praktisch boekje over mindfulness.

De kosten voor de mindfulness workshop bedragen €45,- (Incl. thee/koffie)

0

Your Cart