Plek van persoonlijke groei en inspiratie

Mindfulness bij Bezielen

Bij Bezielen kun je terecht voor een uitgebreid pakket aan mindfulnesstrainingen. Heb je weleens van mindfulness gehoord en wil je eens vrijblijvend kennismaken? Of pak je het graag grondig aan en wil je leren de aandachtsbeoefening structureel in je dagelijks leven toe te passen? Voor elk is er wat wils.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een vorm van aandachstraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen. Je zult er je hele leven plezier van hebben.

Logo vereniging voor mindfulness
Wij zijn lid van beroepvereniging VVM

Inmiddels is het wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering. Bij een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie. De kern van deze aandachtstraining ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat zich in jou voordoet. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Onaangename gevoelens en gedachten zijn over het algemeen niet echt welkom, zoals wij allemaal weleens ervaren. Je ontwikkelt een manier om hier op een vriendelijke en geïnteresseerde manier naar te kijken. Het aanbod van Mindfulness bij Bezielen helpt je deze weerstand weg te nemen en op een effectieve wijze om te gaan met deze gevoelens..

Klik hier voor: mindfulness info & algemene voorwaarden. Of je nu jong of iets ouder bent. Een volle of juist een lege agenda hebt. Een optimist bent of misschien wat somberder in het leven staat. Indien je je leven op de rails hebt of juist iets mist… Het gevoel dat je maximaal wilt genieten kennen we allemaal! Minder drukte, meer overzicht, bewuster leven. Mindfulness maakt dit mogelijk. Bij Bezielen vind je een breed aanbod voor elke behoefte en elk niveau.

Bekijk ons mindfulness aanbod

[ecs-list-events cat=’mindfulness’ design=”compact” limit=’10’]