Online mindfulness training — Bezielen
Op dit moment zijn geen evenementen

Er zijn tegenwoordig veel middelen om online te zijn. Vaak zijn telefoon, laptop, mp3-speler juist bron van afleiding, om niet in het hier en nu te zijn. Bezielen nodigt je uit hier anders mee om te gaan. We hebben hiervoor de ideale tool ontworpen: de Online Mindfulness Training. Een grondige training in aandacht, die voor een breed publiek toegankelijk is. Kosten bedragen slechts €40,-

Online mindfulness training bezielen
Online mindfulness-training Bezielen

Waarom de online mindfulness training van Bezielen?

Geen stapel cd’s en een boek en dan maar zelf alles uitzoeken. Zo werken we niet. De online mindfulnesstraining van Bezielen maakt van al je online-apparatuur een mindfulness-tool! Zodra je aanmelding binnen is krijg je toegang tot wekelijkse lessen en opdrachten die op al je online-apparaten te bekijken en te beluisteren zijn.

Je krijgt dit lespakket bovendien gespreid aangeboden: steeds weer word je uitgenodigd de vervolgoefeningen te doen. Hierdoor raak je langzamerhand gewend aan de basishouding van mindfulness. En zo ga je ook een andere relatie aan met je online-aparatuur: een van waardevolle aandacht. Dit is de kracht van de methode van Bezielen.

Inhoud online mindfulness training

De online mindfulness training bestaat uit een introductie en 8 lessen en een uitnodiging een stiltedag bij te wonen bij Bezielen.

Elk les bestaat uit een of meer instructievideo’s, gevolgd door een aantal oefeningen in audio die ook te downloaden zijn voor op je i-pod/mp3-speler, en een document die je door kan lezen met nog meer leuke en uitdagende oefeningen. Je kan ook het werkboek als uitbreiding op de cursus bestellen. Het materiaal zal per week in een mail naar je toekomen zodat je de oefeningen van dat onderdeel gedurende de week of daarna (liefst dagelijks) kan toepassen. Door het lesmateriaal gespreid en afwisselend naar je toe te laten komen ontstaat een leuke ondersteuning en uitnodiging door te gaan met oefenen waar je op dat moment aan toe bent.

ipod Bezielen Audio
ipod Bezielen Audio
Een aantal oefeningen bestaan uit audiofragmenten. Het betreffen vrijwel allemaal geleide meditaties of aandachtsoefeningen, met uitleg en instructies. Aandachttraining of mindfulness is echt niet moeilijk of ingewikkeld, maar je kunt het alleen leren door er dagelijks mee te oefenen. Lang hoeft dat niet te zijn. Iedere dag tien minuten of een kwartiertje is al genoeg.

Je kunt ook besluiten deel te nemen aan live lessen bij Bezielen in Schoorl, of een mindfulnessweekend op de Veluwe als je dat zou willen. Kijk hieronder voor het aanbod.

Online Mindfulness Training overzicht

Voor een bedrag van slechts €40,- ontvang je:
  • Toegang tot 8 online lessen
  • Video’s, audiofiles, PDF: te bekijken/beluisteren op je smartphone, computer, laptop of MP3-speler
  • Uitnodiging voor Stiltedag: Mindfulness Miniretraite

0 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart