Bedrijfstraining mindfulness — Bezielen
Op dit moment zijn geen evenementen

Bedrijfstraining mindfulness

Of je nu jong of iets ouder bent. Een volle of juist een lege agenda hebt. Een optimist bent of misschien wat somberder in het leven staat. Indien je je leven op de rails hebt of juist iets mist… Het gevoel dat je maximaal wilt genieten kennen we allemaal! Minder drukte, meer overzicht, bewuster leven. Mindfulness maakt dit mogelijk. Een gezonde geest werpt ook op werk zijn vruchten af. Door mindfulness-training verbeteren onder meer je zelfinzicht, concentratievermogen en stressbestendigheid. Bezielen biedt cursussen en workshops mindfulness voor het bedrijfsleven op maat.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een vorm van aandachttraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen. Je zult er je hele leven plezier van hebben.

Mindfulness voor bij je werk
Mindfulness en werkplek

Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering. Bij een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie.

De kern van deze aandachttraining ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat zich in jou voordoet. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Onaangename gevoelens en gedachten zijn over het algemeen niet echt welkom, zoals wij allemaal weleens ervaren. Je ontwikkelt een manier om hier op een vriendelijke en geïnteresseerde manier naar te kijken. Het aanbod van Mindfulness bij Bezielen helpt je deze weerstand weg te nemen en op een effectieve wijze om te gaan met deze gevoelens.

Bedrijfstraining mindfulness

Bezielen biedt de mogelijkheid met uw bedrijf een training op maat te volgen. U ontvangt in individueel- of groepsverband oefeningen in mindfulness, waarin u nuttige feedback krijgt over uw functioneren en handvatten aangereikt krijgt om ook op de werkvloer het beste uit uzelf te halen.

De duur, locatie en precieze invulling van de training gebeuren in overleg. Alles is mogelijk: u kunt kiezen voor een korte training, waarin de beginselen van mindfulness aan bod komen en in de praktijk worden gebracht; of u kunt kiezen voor een training van een dag of enkele dagen. Vanzelfsprekend is er dan meer gelegenheid voor interactie en feedback. De workshop kan plaatsvinden in het bedrijf; bij Bezielen; of in een speciaal afgehuurde locatie zoals een klooster op de Veluwe.

Ons aanbod:

Aanvragen bedrijfstraining mindfulness

0

Your Cart